Dijous, 23 maig 2024
spot_img
IniciINCLUSIÓ LABORALTres persones amb discapacitat de Viver de Bell-lloc gestionen les zones d’aparcament...

Tres persones amb discapacitat de Viver de Bell-lloc gestionen les zones d’aparcament Taronja i Càrrega i Descàrrega de Rubí

Gràcies al conveni de col·laboració amb l’empresa Parkunload per a la inserció laboral del col·lectiu

zones aparcament rubí viver bell lloc
Dos dels treballadors que gestionen les zones d’aparcament, amb Sara García, Responsable Serveis a Empreses d’Helix // Foto: Viver de Bell-lloc

Parkunload, empresa especialitzada en el control i manteniment de l’estacionament regulat en calçada, ha contractat tres persones amb discapacitat del Centre Especial de Treball de la Fundació Viver de Bell-lloc per gestionar les zones d’aparcament Taronja i Càrrega/Descàrrega de Rubí.

Les tres persones que estan gestionant les zones d’aparcament des del passat 1 de setembre han estat seleccionades pel Servei d’Inserció i Orientació Laboral (SIOL) de Fundació Viver de Bell-lloc i han comptat amb la coordinació i treball en xarxa de Incorpora. El Servei es farà a través de l’Àrea de Serveis a Empreses d’Helix, de Fundació Viver de Bell-lloc.

Sara Garcia, Responsable Serveis a Empreses d’Helix, de Viver de Bell-lloc, s’ha mostrat “molt Il·lusionada amb aquest nou projecte, amb una nova oportunitat laboral per tres persones, en una gran ciutat com Rubí, donant servei de vigilància en l’estacionament Regulat en calçada de la mà dels nostres companys de Parkunload!”.

Per la seva banda, Yolanda, treballadora d’Helix de Viver de Bell-lloc, ha manifestat que “l’experiència d’aquests primers dies m’ha agradat molt. Tinc molt per aprendre, a veure com van els dies vinents”.

De la mateixa manera, Manuel, un altre dels treballadors d’Helix que ha entrat en el servei, ha dit que “anem cap endavant i a veure què passa en el futur. Amb ganes”

Aquesta col·laboració entre Parkunload i Viver de Bell-lloc és un exemple més de com les empreses poden contribuir de manera significativa a la comunitat, oferint oportunitats laborals i, per tant, millorant la qualitat de vida de les persones amb discapacitat.

Secció patrocinada per
FECETC color logo

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content