Divendres, 24 març 2023
Divendres, 24 març 2023
IniciAccessibilitat UniversalTreballadors públics de museus i biblioteques rebran formació en accessibilitat cognitiva

Treballadors públics de museus i biblioteques rebran formació en accessibilitat cognitiva

A més, 70 persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament es formaran en validació

accessibilitat cognitiva en museus i biblioteques
Exposició de quadres a un museu // Foto: Plena Inclusió

Un total de 160 empleades i empleats públics de museus i biblioteques rebran formació en accessibilitat cognitiva amb l’objectiu de fomentar una Administració pública més accessible i fàcil d’entendre per a tothom.

anunci guies d'arrel

Aquesta formació és part de les activitats del ceacog.es (CEACOG), que depèn del Reial Patronat sobre Discapacitat i en gestiona plena inclusió, i és un servei públic que impulsa i investiga l’accessibilitat cognitiva a tot l’Estat.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Les persones participants de la formació aprendran sobre el dret d’accessibilitat, la normativa, com parlar i escriure de manera més senzilla i com facilitar l’orientació als edificis de museus i biblioteques. La formació es realitzarà presencial a Aragó, Astúries, Comunitat Valenciana, Extremadura, Galícia, La Rioja i Madrid i tindran lloc els mesos de febrer i març en sessions de 2 hores. L’equip docent serà el mateix equip de CEACOG, format en un 70% per persones amb discapacitat intel·lectual.

A més, 70 persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament de les mateixes regions es formaran en validació, és a dir, en la comprovació de la comprensibilitat de documents i entorns físics com a edificis. D’aquesta manera, serà possible comptar amb més professionals amb aquest demandat perfil, a més de ser una font d’ocupació de gran valor social.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content