Tornen a Barcelona les formacions d’Obertament per sensibilitzar sobre l’estigma de salut mental

Es faran al juny quatre sessions al Caixa Fòrum Barcelona

formacions barcelona obertament estigma salut mental
Cartell de les formacions organitzades a Barcelona // Foto: Obertament

Aquest més de juny tornen a Barcelona les formacions d’Obertament a persones que tinguin o hagin tingut un problema de salut mental i vulguin participar a la lluita contra l’estigma i la discriminació en salut mental.

Seran els dies 2, 9, 16 i 30 de juny al Caixa Fòrum Barcelona en sessions matinals de 10 a 14,30h on els participants podran explicar la seva història en primera persona per a sensibilitzar a diferents públics o oferir un relat normalitzador als mitjans de comunicació.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquestes sessions formen part d’un primer bloc de la iniciativa que tindrà un programa de continguts que tractarà sobre: Salut Mental i Estigma; Discriminacions i Prejudicis; L’autoestigma; Ocultament de les problemàtiques de salut mental; Efectes de la discriminació i l’estigma; Activisme i lluita contra l’estigma i els principis de la comunicació.

La participació a les sessions és gratuïta però les places són limitades. La data límit per fer la inscripció és l’1 de juny.

BANER_300X250

A aquestes formacions a Barcelona, seguiran d’altres a Berga (dies 21, 28 de juny i 5 i 12 de juliol) i a Tàrrega (12, 19 i 26 de juny i 3 de juliol) per seguir amb la lluita contra l’estigma de la salut mental a través de l’activisme social.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*