Torna un any més la campanya ‘Fes un gest per l’ELA’ que promou la Fundació Miquel Valls

El 21 de juny s’il·luminaran de verd molts edificis emblemàtics de Catalunya

campanya fes un gest per ela fundació miquel valls
Fotografies de persones fent el gest de l’ELA // Foto: Fundació Miquel Valls

El proper dijous 21 de juny molts ajuntaments i edificis emblemàtics de Catalunya es tornaran a il·luminar de verd coincidint amb la campanya que per tercer any consecutiu promou la Fundació Miquel Valls amb motiu del Dia Mundial de l’ELA.

A més d’aquesta iniciativa, la campanya convida a tothom a fer-se fotografies i penjar-les a les xarxes socials fent el Gest per l’ELA amb el hashtag #fesungestperlela.

banner_dental

Barcelona, Vilafranca del Penedès, Figueres, Terrassa, Calella o Sant Cugat son alguns dels molts pobles i ciutats que ja han comunicat que es sumaran a la campanya. Les Colles Castelleres, amb el seu suport, van ser un dels principals col·laboradors en anteriors edicions fent un pilar on l’enxaneta estava fent el Gest per l’ELA.

Tothom que participi a la campanya, consistoris, colles castelleres o particulars, poden penjar les fotografies a les seves xarxes Facebook, Twitter o Instagram, utilitzant el hashtags #fesungestperlela. A més també podran utilitzar les etiquetes #diamundialELA #fundaciomiquelvalls i #ELA per donar a la campanya la màxima difusió possible.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*