Dissabte, 27 novembre 2021
IniciInclusió LaboralTorna la fira 'Sí i Millor' integrada dins el Saló de l'Ocupació...

Torna la fira ‘Sí i Millor’ integrada dins el Saló de l’Ocupació i juntament amb BizBarcelona

Tindrà lloc, previsiblement, del 21 al 23 de setembre, a Fira de Barcelona a Montjuïc

fira si i millor 2019
La fira ‘Sí i Millor’ s’ha celebrat fins ara a les Drassanes de Barcelona // Foto: FECETC

La Fira d’Ocupació di-Capacitat i Talent ‘Sí, i millor”, que s’havia de celebrar al març a les Drassanes, tindrà lloc, previsiblement, del 21 al 23 de setembre, al palau 8 de Fira de Barcelona a Montjuïc, integrat dins del Saló de l’Ocupació.

Organitzada per la Federació de Centres Especials de Treball de Catalunya (FECETC), amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, tindrà lloc dins la convocatòria conjunta de BizBarcelona i el Saló de l’Ocupació, amb format presencial, seguint totes les mesures de seguretat i prevenció imprescindibles en la lluita contra la COVID-19; inclourà un ampli ventall d’iniciatives en línia.

diari-discapacitat-300x250e

Com recordaran, la nova edició de la Fira ‘Sí i Millor’ va quedar aplaçada el passat més de març a pocs dies de la seva celebració per la crisi sanitària provocada pel coronavirus, seguint les recomanacions sanitàries del moment. 

Aquest certamen té l’objectiu de facilitar la inserció laboral de les persones amb discapacitat en posar-les en contacte amb empreses interessades a contractar-les i, alhora, proporcionar eines per guanyar habilitats per trobar feina. Així, a la fira es podran fer entrevistes a candidats, s’oferiran serveis d’intermediació laboral i preselecció de candidats, conferències per part de professionals de referència en el seus camps de coneixement, presentació de les empreses participants tant en xarxes socials com presencialment, etcètera. L’any passat, al llarg del dia i mig de la fira, que va rebre uns 3.000 visitants, es van recollir 1.400 currículums i es van fer 750 entrevistes als candidats.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES