Diumenge, 3 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciESPECTACLESTorna als escenaris l’obra “Entre tu i jo no em fem un”,...

Torna als escenaris l’obra “Entre tu i jo no em fem un”, una peça en primera persona sobre la vida de l’actor Quim Llisorgas

El teatre Eòlia de Barcelona acull de nou la representació 

campanya 25N diba
obra entre tu i jo no em fem un quim llisorgas
Jo en companyia de Quim Llisorgas // Foto: Mireia Guilera

L’any passat l’actor i col·laborador del Diari de la DisCapacitat, Quim Llisorgas, ens va explicar que “estic molt feliç d’anunciar-vos que faré una obra de teatre sobre tota la meva vida”. Aquesta obra es diu “Entre tu i jo no em fem un” i es va estrenar al teatre Eòlia de Barcelona amb un gran èxit.

Aquest any torna “Entre tu i jo no en fem un“ l’actor Quim Llisorgas – que molts veiem a la sèrie dels migdies “Com si fos ahir” de TV3 interpretant al personatge de l’Hèctor- torna al mateix teatre Eòlia per explicar-nos en forma de peça teatral com ha estat la seva vida i el patiment que ha viscut narrat en primera persona. Tot amanit amb moltes dosis d’humor.

El mateix Llisorgas explicava sobre l’obra que “és un espectacle on explico la meva vida i la nostra lluita per aconseguir el meu títol de l’ESO (encara està als tribunals) però principalment l’obra està encaminada per parlar dels límits. Del límit que té i és posa cada persona i de si ens atrevim o no a traspassar-lo“.

Si no la vau veure en el seu dia, us la super mega recomano ara.

Campanya 25N Diputació de Barcelona

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Mireia Guilera
Mireia Guilera
De sempre m’ha apassionat el periodisme. Fa un parell d’anys vaig presentar-me a la prova de majors de 25 anys de la Universitat per a obtenir la titulació de periodisme. No vaig aprovar l’examen d'accés però això no va ser un impediment per a fer realitat el meu somni ... Des del novembre de 2019 col·laboro amb el Diari de la DisCapacitat. La veritat és que he aprés molt i espero seguir aprenent d’aquesta professió. Actualment també presento el programa 'Asteriode B612' a Ràdio Caldes. Escolta'l en el següent enllaç https://www.radiocaldes.cat/programs/asteroide-b612-dilluns-12h-quinzenal/radiocaldes_podcast_15584?ref=wa

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content