Diumenge, 24 octubre 2021
IniciCulturaTorna a Barcelona l’exposició fotogràfica itinerant V15IONES: Històries de Millora Personal de...

Torna a Barcelona l’exposició fotogràfica itinerant V15IONES: Històries de Millora Personal de la Fundación SIFU

Es pot visitar fins el 21 de maig a la Torre Mapfre

V15IONS inauguració hospitalet
La exposició ja va passar abans per la ciutat de Barcelona // Foto: Grupo SIFU

L’exposició itinerant V15IONES: Històries de Millora Personal de la Fundación Grupo SIFU torna a Barcelona, amb la col·laboració de la Fundació MAPFRE, i es pot visitar fins al 21 de maig de 2021 a Torre MAPFRE.

V15IONES va començar el seu camí a l’agost de 2015 i des de llavors l’exposició ha passat amb èxit per més d’una vintena de ciutats de tot el país. Es tracta d’un projecte transversal format per 15 fotografies, que ofereix quinze punts de vista sobre el dia a dia del col·lectiu de persones amb diversitat funcional, mostrant les seves capacitats i la seva normalització en l’entorn laboral.

Atleta, metge, cantant o jardiner són algunes de les professions que juguen aquests quinze protagonistes de l’exposició. Personatges anònims o coneguts captats pels fotògrafs Quim Puig i Romuald Gallofré, que desenvolupen la seva professió normalment malgrat la seva discapacitat.

L’exposició està adaptada per a persones amb discapacitat visual, que amb codis QR i guies audiodescriptives poden gaudir de totes les explicacions. La mostra compta a més amb objectes relacionats amb algunes de les fotografies i que a través del tacte expliquen el seu contingut.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES