Torna a Barcelona la comèdia de titelles accessible sobre diversitat funcional “Cinc històries diferents”

Amb 8 passis gratuïts que es podran gaudir fins el Nadal

cinc histories diferents teatre titelles accessible

Torna a Barcelona l’obra “Cinc històries diferents”, una comèdia de teatre de titelles accessible que parla sobre la diversitat funcional i es que podrà gaudir a diferents teatres i espais culturals de la ciutat.

L’espectacle està recomanat per a públic d’apartir dels 4 anys i compta amb interpretació de Llengua de Signes Catalana, subtitulació en directe, reconeixement tàctil dels personatges i un guió de radionovela com a mesures d’accessibilitat per persones amb discapacitat visual i /o discapacitat auditiva.

BANER_300X250

Amb dramatúrgia de Josep Maria Miró i representada per la campanya de teatre Produccions Essencials, “Cinc històries diferents” és un espectacle que narra aventures de més de 30 personatges que donen vida a objectes quotidians amb les seves diferències i singularitats.

Els actors i manipuladors de titelles i objectes expliquen vivències de situacions probablement viscudes per persones sordes, amb paràlisi cerebral, ceguesa o amb Síndrome de Down a la societat: històries d’amistat, de superació i d’integració amb molt humor. Una obra que convida a apropar-nos a la realitat de les persones amb diversitat funcional, fent-nos comprendre la riquesa de la diversitat i demostrant-nos que ser diferents ens fa únics.

Després de passar per diferents teatres i sales de Barcelona i Madrid, el Simbiòtic Festival, el Festival Una Mirada Diferente i Fetén 2018, l’espectacle arriba a la programació de Barcelona Districte Cultural, que farà rodar l’espectacle pel CC Cotxeres Borrell, CC Parc Sandaru, CC La Farinera del Clot, CC Joan Oliver – Pere IV i Can Clariana amb un total de vuit passis gratuïts que acabaran el 13 de desembre. ‘Cinc històries diferents’ també farà una parada al Festival Inclús el 30 de novembre, i el 3 de desembre al Parc de Nadal de Sant Cugat per acabar el 2019 amb teatre per a tothom.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*