Dissabte, 2 desembre 2023
- PUBLICITAT -spot_img
IniciINCLUSIÓ SOCIALTMB aposta per la inclusió amb un programa de pràctiques per a...

TMB aposta per la inclusió amb un programa de pràctiques per a persones amb discapacitat intel·lectual

Un grup de joves cursa un programa de formació i inserció de l’especialitat d’activitats d’oficina i serveis administratius

campanya 25N diba
estudiants en pràctiques discapacitat tmb
Grup d’estudiants que hab realitzat pràctiques // Foto: TMB

TMB ha acollit cinc joves estudiants amb discapacitat intel·lectual per a la realització de pràctiques a diferents departaments. Es tracta d’una iniciativa emmarcada en les polítiques de responsabilitat social de TMB que busca un doble objectiu: contribuir a la formació i aprenentatge laboral dels joves i, alhora, que la plantilla de TMB visqui una experiència real de treball inclusiu.

El grup de joves cursa un programa de formació i inserció (PFI) de l’especialitat auxiliar d’activitats d’oficina i serveis administratius generals. Les pràctiques es desenvolupen amb el suport de l’equip d’assessorament laboral de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona (IMPD), que juntament amb l’equip d’Organització i Persones, Gestió de la Diversitat, els equips de tutoria de TMB i els centres educatius fan una tasca d’acompanyament per tal que els alumnes tinguin un bon procés d’adaptació.

Donat l’èxit d’aquesta primera experiència, dirigida a persones amb discapacitat intel·lectual, el programa s’anirà repetint els propers anys amb nous alumnes.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content