Dilluns, 15 abril 2024
spot_img
IniciENTITATSTMB acull cinc estudiants amb discapacitat en pràctiques com a auxiliars administratius 

TMB acull cinc estudiants amb discapacitat en pràctiques com a auxiliars administratius 

Dins un programa de formació i inserció i en el marc de la seva política de responsabilitat social

estudiants discapacitat tmb
Grup d’estudiants que estan realitzant les pràctiques // Foto: TMB

Aquest any, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha acollit cinc estudiants amb discapacitat que estan cursant un programa de formació i inserció (PFI) de l’especialitat auxiliar d’activitats d’oficina i serveis administratius generals, en el marc de la seva política de responsabilitat social.

Les pràctiques d’aquests estudiants es desenvolupen amb el suport de l’equip d’assessorament laboral de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona (IMPD), que juntament amb l’equip d’Organització i Persones, Gestió de la Diversitat de TMB i els equips de tutoria dels seus centres educatius vetllen en tot moment per la bona acollida de l’estudiant a l’organització i per la seva adaptació i inclusió a les tasques, a l’entorn laboral i a l’equip de treball, per propiciar així la normalització i l’assimilació de la diferència com a enriquiment personal i de l’organització.

Les pràctiques es concerten a través de convenis de col·laboració amb escoles que realitzen programes de formació i inserció (Llei 12/2009), i complementen les que TMB ja havia anat fent amb estudiants d’FP, FPDual, graus universitaris i màsters.

L’experiència està resultant satisfactòria, tant per a l’alumnat com per a l’organització. El mes de maig es va dur a terme amb els cinc estudiants una sessió d’onboarding en la qual van participar activament, i en acabar van fer una valoració molt positiva de l’acte.

- PUBLICITAT -

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content