Dissabte, 23 setembre 2023
IniciENTITATSTMB acull cinc estudiants amb discapacitat en pràctiques com a auxiliars administratius 

TMB acull cinc estudiants amb discapacitat en pràctiques com a auxiliars administratius 

Dins un programa de formació i inserció i en el marc de la seva política de responsabilitat social

estudiants discapacitat tmb
Grup d’estudiants que estan realitzant les pràctiques // Foto: TMB

Aquest any, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha acollit cinc estudiants amb discapacitat que estan cursant un programa de formació i inserció (PFI) de l’especialitat auxiliar d’activitats d’oficina i serveis administratius generals, en el marc de la seva política de responsabilitat social.

ICF23_Baner Financament-300x600

Les pràctiques d’aquests estudiants es desenvolupen amb el suport de l’equip d’assessorament laboral de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de Barcelona (IMPD), que juntament amb l’equip d’Organització i Persones, Gestió de la Diversitat de TMB i els equips de tutoria dels seus centres educatius vetllen en tot moment per la bona acollida de l’estudiant a l’organització i per la seva adaptació i inclusió a les tasques, a l’entorn laboral i a l’equip de treball, per propiciar així la normalització i l’assimilació de la diferència com a enriquiment personal i de l’organització.

Les pràctiques es concerten a través de convenis de col·laboració amb escoles que realitzen programes de formació i inserció (Llei 12/2009), i complementen les que TMB ja havia anat fent amb estudiants d’FP, FPDual, graus universitaris i màsters.

L’experiència està resultant satisfactòria, tant per a l’alumnat com per a l’organització. El mes de maig es va dur a terme amb els cinc estudiants una sessió d’onboarding en la qual van participar activament, i en acabar van fer una valoració molt positiva de l’acte.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content