Dimecres, 19 gener 2022
IniciDretsTerrassa té enllestit el seu pla local d’atenció a les capacitats diverses...

Terrassa té enllestit el seu pla local d’atenció a les capacitats diverses i l’accessibilitat

ajuntament terrassa
L’Ajuntament aprovarà el pla en el proper ple // ajuntament terrassa municipal // Foto: Imatge de Wikimèdia Commons

La taula local de capacitats diverses i accessibilitat de l’Ajuntament de Terrassa ha presentat recentment a la comissió informativa del consistori el full de ruta en aquesta matèria per la ciutat de Terrassa des d’ara i fins el 2020. Es tracta d’un pla local que proposa accions en xarxa i transversals amb tots els serveis municipals i amb les entitats i organitzacions de la ciutat.

El document és fruit del treball fet en el marc de la taula local de capacitats diverses i accessibilitat. Aquest ens aplega representants municipals, així com dels col·lectius relacionats amb aquest àmbit.

Els principis del pla local d’atenció a les capacitats diverses i l’accessibilitat passen per garantir una qualitat de vida real i efectiva per a tothom, així com els drets de les persones sense cap mena de distinció. El document també es regeix per la inclusió plena i efectiva en tots els àmbits de la vida, l’accessibilitat universal i el treball col·laboratiu i transversal.

El document planteja 112 accions concretes agrupades en deu línies estratègiques que hauran de sotmetre’s a votació en el proper ple municipal.

La Taula Local de Capacitats Diverses i Accessibilitat serà també l’encarregada de fer el seguiment i avaluació del pla, amb l’objectiu de validar, valorar, reorientar i/o proposar noves accions a desenvolupar. La regidora Meritxell Lluís va reconèixer i agrair la tasca feta per totes les persones i entitats presents a la Taula local de Capacitats Diverses i Accessibilitat, que amb el seu compromís i treball han fet possible aquest Pla.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

7 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content