Inauguració de la nova seu del Banc dels Aliments de la ciutat de Lleida

L’entitat celebra el seu desè aniversari

bancs aliments lleida
L’entitat ha inaugurat seu coincidint amb el desè aniversari // Foto: Imatge cedida per Ajuntament de Lleida

El passat 25 de febrer l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, acompanyat del president del Banc del Aliments de Lleida, Joan Ramon Saura, van inaugurar la nova seu del Banc d’Aliments de la ciutat, ubicada en una nau del polígon NeoPark que l’Ajuntament ha llogat a l’entitat social perquè pugui desenvolupar la seva activitat.

Juntament amb la inauguració oficial de la nau, l’entitat va realitzar una Jornada de Portes obertes coincidint amb el 10è aniversari de l’inici de la seva activitat a Lleida. Ros va declarar que la Paeria “està orgullosa d’aquest espai que el Banc dels Aliments i els seus voluntaris posen al servei de tots i ha desitjat molts anys de solidaritat”.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Segons estableix el conveni, anualment l’Ajuntament de Lleida destina 23.230 euros al lloguer de la nau, de 803 m2 de superfície, que allotja el Banc dels Aliments i en cedeix l’ús a l’entitat, que amb aquesta nova ubicació gairebé duplica la capacitat d’emmagatzematge respecte a la seu que tenien anteriorment per donar una millor resposta a les necessitats de les famílies lleidatanes. Així, a les noves instal·lacions s’han incorporat 5 palets més destinats a producte fresc i una cambra frigorífica.

Cal destacar que la Paeria, des de l’any 2007, ha destinat al Banc dels Aliments de Lleida, 189.612 euros en concepte de lloguer del magatzem que cedeix a l’entitat. A més, l’entitat rep una subvenció anual per mitjà de la convocatòria de subvencions per a entitats, que aquest any ha estat de 4.800 euros. Actualment, es calcula que el Banc dels Aliments de Lleida atén unes 28.000 persones a tot el territori.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*