El programa ‘La meva Barcelona’ per apropar la ciutat a persones amb trastorn mental arriba a la 4a edició

Durant els mesos d’abril i maig es faran visites guiades

la meva barcelona programa visites guiades persones trastorn mental
La Pedrera és un dels edificis més emblemàtics de la ciutat // Foto: Wikimèdia

Durant els propers mesos d’abril i maig es durà a terme la 4a edició de La meva Barcelona des dels ulls de la inclusión, un programa de Salut Mental Gràcia per donar a conèixer i apropora la ciutat a persones amb trastorn mental.

L’activitat estarà conduïda per un professional del turisme i la cultura. Està dividida en dos blocs. Una primera fase de formació teòrica i pràctica i una segona fase de visites guiades pel barri de Gràcia, dutes a terme per les persones participants. Durant les tres primeres edicions de ‘La Meva Barcelona’ es van dissenyar tres itineraris pel districte de Gràcia: ‘Dels Josepets a Pompeia’, ‘De les Germanetes dels Pobres a la Plaça del Nord’ i ‘De la Virreina al Sol’. Els membres de l’actual edició estan preparant la ruta ‘La Gràcia Rumbera i Industrial’.

BANER_300X250

Les dates de les visites guiades són: 2, 4, 9, 11, 23, 25 i 30 d’Abril, d’11.30 h a 12.30 h i 2 de Maig, d’11.30 h a 12.30 h. Les reserves es poden fer al telèfon 932 376 842 o a través del correu electrònic grupatra@grupatra.org.

Entre el 2017 i 2018 es van realitzar més de 20 visites guiades dins d’aquest programa que vol empoderar a les persones amb trastorn mental i integrar-les en el seu entorn social.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*