Arrenca la primera edició de la Lliga Catalana de Pàdel adaptat amb la participació de sis parelles

Es jugarà en sistema de lligueta amb partits d’anada i tornada

primera edició lliga catalana pàdel adaptat
Durant aquesta temporada també es disputarà la Copa Catalunya // Foto: FCEDF

Ja ha començat la primera edició de la Lliga Catalana de Pàdel adaptat amb la participació de sis parelles en sistema de lligueta, tots contra tots i amb partit d’anada i tornada.

Les parelles hauran de jugar de dimecres a divendres a les pistes escollides per les parelles locals segons el calendari de la competició publicat a la web de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb discapacitat Física (FCEDF). Tots els partits es jugaran al millor de tres sets amb tie-break en cadascun d’ells. Destacar també que durant aquesta temporada també es disputarà la Copa Catalunya mitjançant un quadre eliminatori directe segons la classificació final de la Lliga catalana de pàdel.

BANER_300X250

Per Oriol Lozano, director tècnic de la FCEDF, “iniciar aquesta primera temporada de la Lliga Catalana de Pàdel adaptat ens fa créixer com a Federació, ja que estem promocionant un esport, que en pocs anys, s’ha de convertir en un dels esports més practicats a nivell d’oci i de competició. Enguany, hem de agrair la col·laboració dels i las esportistes, ja que sense la seva implicació, no l’haguéssim pogut iniciar.”   

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*