Divendres, 24 març 2023
Divendres, 24 març 2023
IniciInclusió Social'TeloReciclo' d’Orange guanya el premi Anna Vives per la integració laboral de...

‘TeloReciclo’ d’Orange guanya el premi Anna Vives per la integració laboral de persones amb discapacitat

primer Premi Anna Vives integració laboral discapacitat
Entrega del I Premi Anna Vives 2017 // Foto: diba

Ahir es va celebrar, al Banc d’Acció Social de Barcelona, l’acte de lliurament del Premi Anna Vives 2017, que busca identificar i distingir iniciatives d’empreses o emprenedors que promoguin la inclusió social, a partir de la integració laboral, de les persones amb necessitats especials. El Premi està promogut per la Fundació Itinerarium, que rep el suport de la Diputació.  Entre d’altres personalitats, hi van assistir el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i la diputada de Benestar Social, Maite Fandos.

Precisament, va ser Puigdemont l’encarregat d’entregar el premi a la directora de Responsabilitat Social i Sostenibilitat d’Orange, Rocío Miranda de Larra, ja que el Premi Anna Vives 2017 ha reconegut la iniciativa TeloReciclo d’Orange, un projecte que impulsa el reciclatge de mòbils i l’ocupació de persones amb discapacitat intel·lectual, i que es dur a terme amb l’associació de persones amb discapacitat intel·lectual A Toda Vela, l’empresa ecosocial de missatgeria Koiki i amb la col·laboració de Recyclia.

anunci guies d'arrel

TeloReciclo ofereix ocupació de proximitat a persones amb discapacitat intel·lectual, que en el cas de l’associació A Toda Vela, s’encarreguen de recollir els telèfons mòbils de la ciutat. Aquest col·lectiu de persones rep prèviament una formació sobre el reciclat de mòbils, el medi ambient, així com sobre la protecció i salvaguarda de dades i informació confidencial de les dades emmagatzemades en el terminal, l’ús del dispositiu mòbil com a eina de treball, el procés de recollida i destinació final dels mòbils reciclats i qualsevol altre tipus d’informació que el ciutadà necessiti saber a l’hora d’entregar el seu dispositiu.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content