Salut Mental Catalunya obre les inscripcions pel programa de Sortides Respir d’Estiu

Es faran sortides a Calella de Mar, Tarragona, Llançà i Coma-ruga

calella de mar programa sortides respir estiu
Calella de Mar i les seves platges és un dels destins de les sortides // Foto: Salut Mental Catalunya

La Fundació Salut Mental Catalunya ha obert les inscripcions pel seu programa de Sortides Respir d’estiu. Aquest programa de sortides organitzades està obert a persones amb problemes de salut mental, estiguin o no vinculades a associacions, clubs socials i altres entitats de salut mental. Pretén incloure socialment la persona afectada en el seu mitjà social més pròxim i té a més l’objectiu de promoure l’autonomia i potenciar les capacitats individuals de la persona amb trastorn mental.

El preu de totes les sortides és de 170 euros per persona.  Per inscriure’s o demanar més informació us heu de posar en contacte amb la Fundació a través del correu electrònic fundacio@salutmental.org o al telèfon 93 175 0327.

BANER_300X250

Del 10 al 14 de juliol es farà una sortida a Calella de Mar, on a més de passejar pels carrers i les platges de la localitat, es visitaran alguns dels pobles veïns com Canet de Mar. La reunió informativa d’aquesta sortida tindrà lloc el 3 de juliol a les 12 h a la Fundació SMC.

La segona sortida serà a Tarragona del 31 de juliol al 4 d’agost. Es visitaran els llocs emblemàtics de la ciutat com el circ romà o l’amfiteatre i el museu arqueològic. També es visitarà un dia Port Aventura, per gaudir de les atraccions i veure els espectacles musicals. La reunió informativa es farà el dilluns 17 de juliol a les 11h.

La tercera sortida del programa Respir viatjarà cap a Coma-ruga del 21 al 25 d’agost per passejar per les seves platges. També s’anirà un dia a Port Aventura. Aquesta serà una sortida amb força nivell d’activitat. La reunió informativa serà el dilluns 17 de juliol a les 12h.

La quarta i darrera sortida del programa serà a Llançà, a la Costa Brava, del 28 a l’1 de setembre. La sortida preveu diferents desplaçaments a les poblacions dels voltants i com no, a les seves platges de pedres. La reunió informativa serà el dilluns 17 de juliol a les 13h.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*