TEB torna a la Fira de Nadal de Consum Responsable i Economia Social i Solidària de Barcelona

Obrirà una parada del 29 de desembre al 4 de gener

fira nadal consum responsble economia social bcn
La fira es celebra a la Plaça de Catalunya de Barcelona // Foto: Grup TEB

Des del passat 21 de desembre i fins el 4 de gener s’està celebrant a Barcelona per Nadal la quarta edició de la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària en la que participaran unes 70 entitats de sectors tan diversos com la cultura i el coneixement, la inclusió social, la comunicació, les editorials, les finances ètiques, l’alimentació o el tèxtil.

Una d’aquestes entitats és el Grup TEB, que obrirà una parada del dissabte 29 de desembre al divendres 4 de gener. TEB hi oferirà una gran varietat de productes propis per regalar durant les festes de Nadal:

BANER_300X250
  • Artesanies nadalenques de TEB a mà, fetes artesanalment pels equips dels centres ocupacionals del TEB. Visibilitzen un projecte en què el resultat final no és l’únic important, sinó tot el procés per aconseguir-ho, en el quals s’aprenen hàbits i habilitats indispensables per a la inclusió social i laboral de les persones d’una manera significativa i enriquidora.
  • Xiitakes i maitakes ecològics de la granja de Bolet Ben Fet.
  • Productes d’alimentació amb la marca &More, incloent diverses varietats de sals gourmet per condimentar, el bloc de Sal de Pèrsia per cuinar, o els baking&mixes per fer pans i pastissos, així com olis d’oliva amb espècies i patés gourmet.

A més dels estands i dels tallers, la carpa-escenari de Consum Responsable oferirà multitud d’activitats de reflexió, sensibilització i debat, així com actuacions musicals per a tots els públics.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*