Es posa en marxa la ‘webteca inclusiva’, un banc de recursos didàctics per a la escola inclusiva

És un portal ideat i dissenyat per Down Catalunya

webteca marxa banc recursos didàctics escola inclusiva
La webteca inclusiva és gratuïta i accessible per a tothom // Foto: Down Catalunya

Aquest mes de desembre Down Catalunya ha posat en marxa la webteca inclusiva, un portal ideat i dissenyat per la pròpia entitat que persegueix convertir-se en una font de consulta i d’intercanvi de material educatiu que faciliti el camí cap a l’escola inclusiva.

En ella, es pot cercar des de recursos educatius que afavoreixen la inclusió, materials d’aprenentatge, activitats per a posar en pràctica a l’aula, articles d’interès o jocs i dinàmiques en l’àmbit del lleure i l’oci, entre d’altres.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La webteca inclusiva està pensada per a mestres, entitats socials, mares i pares, i en general per a qualsevol persona que tingui la motivació, l’interès i/o el deure d’atendre alumnes en qualsevol context. Vol ser un lloc per compartir materials, experiències i coneixements.

La webteca inclusiva és gratuïta i d’accés lliure per a tothom. Es poden pujar arxius en diversos formats (pdf, word i power point). El portal compta amb la supervisió de professionals que valoraran i validaran aquests materials abans de publicar-los.

BANER_300X250
FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*