Teatro Accesible tanca un conveni de col·laboració per facilitar el transport adaptat a les seves funcions

Subscrit per Aptent i Amigables, Transporte y Acompañamiento

teatro accesible conveni promoure transport funcions
A l’esquerra Javier Jiménez, co-fundador d’Aptent; a la dreta José Luís Gómez, director de Amigables // Foto: Teatro Accesible

El passat 17 de febrer, Aptent va tenir una reunió a Barcelona amb l’empresa Amigables, Transporte y Acompañamiento, ​​per a la signatura d’un convenient de col·laboració per promoure l‘accessibilitat universalitat en les Arts Escèniques tant a les persones amb discapacitat com a la gent gran.

A més de possibilitar i incentivar aquest acostament a la cultura, una de les motivacions fonamentals és fomentar l’accés a les funcions que ofereix el projecte Teatro Accesible. Amb Això, Amigables oferirà un 10% de descompte en els serveis per a l’assistència a aquestes funcions a través del Codi TEATROACCESIBLE.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El conveni signat té una durada mínima d’un any, i pretén seguir prorrogant-se en el temps. Les activitats realitzades en conjunt durant aquest temps seran comunicades a través de les diferents plataformes online i xarxes socials de les dues companyies. Mitjançant aquestes activitats es pretén sensibilitzar la societat, a les administracions públiques i el sector cultural sobre els drets de les persones amb discapacitat.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*