El projecte Teatro Accesible inicia la nova temporada amb obres adaptades a Sant Cugat del Vallès i Barcelona

La 8a temporada arrenca aquest cap de setmana

catalunya-teatro-accessible-nova-temporada
Un moment de la representació ‘Quan es faci fosc’ // Foto: Teatro Accesible

Torna el teatre accessible en la seva vuitena temporada oferint funcions adaptades en més de quinze teatres de tota la península. A Catalunya seran Barcelona, Sant Cugat del Vallès i Granollers les ciutats que comptaran amb oferta teatral accessible. Totes les  representacions del programa estaran adaptades a persones amb discapacitat auditiva, visuals i persones grans.

La ciutat de Sant Cugat del Vallès obrirà la nova temporada el dia 27 de setembre a les 21h representant la forma accessible “Abans que fa fosc” al Teatre Auditori de Sant Cugat. L’obra dirigida per Pep Pla i protagonitzada per Míriam Iscla narra l’univers intern d’una astrònoma que a causa d’una malaltia perd la visió. Una obra profundament emotiva que sumergeix l’espectador a la ment de la protagonista.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

També durant aquest cap de setmana torna la representació accessible “Casa de Nines, 20 anys després” al Teatre Romea de Barcelona. La funció se celebrarà el 28 de setembre a les 18h. Aquesta obra pretén fer reflexionar sobre el paper de la dona a llarg de la història i de la seva lluita per la seva independència i el seu reconeixement. Ambdues funcions comptaran amb subtitulat, audiodescripció, so amplificat i bucle magnètic.

El projecte Teatro Accesible neix el 2011 amb la intenció de fomentar l’accés de la cultura a totes les persones amb discapacitat mitjançant el desenvolupament de mesures tecnològiques. Des de llavors s’han incorporat al projecte 90 teatres, 30 festivals, realitzant més de 426 obres adaptades i més de 1000 funcions accessibles.

BANER_300X250

Aquest projecte està promogut per la Fundación Vodafone España, el Centre de Rehabilitació Laboral Nova Vida, i l’empresa tecnològica Aptent Soluciones.

FECETC_Banner_fira si i millor

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*