Teatro Accesible i Lectura fàcil signen un conveni de col·laboració per promoure la cultura per a tothom

Garantiran l’accés a la lectura, la cultura i la informació

teatro-accessible-lectura-fàcil-conveni-cultura-per-tothom
Javier Jiménez i Elisabet Serra en el moment de la signatura del conveni // Foto: Teatro Accesible

Aptent Soluciones i l’associació Lectura fàcil han signat un conveni de col·laboració per a la promoció d’una cultura per a tothom, en el marc del projecte Teatro Accesible.

En l’acte que va tenir lloc el passat divendres 19 de juliol van participar Javier Jiménez, CEO i cofundador de Aptent Soluciones, i Elisabet Serra, vicepresidenta de l’associació Lectura fàcil.

BANER_300X250

Mitjançant aquest acord les dues entitats reforcen el seu compromís de forma pública a acostar la cultura a persones en risc d’exclusió, creant sinèrgies per eliminar les barreres que encara existeixen en les arts i en la tecnologia.

Així, la col·laboració entre ambdues entitats preveu, entre altres iniciatives, desenvolupar activitats per a facilitar i afavorir l’accés a la lectura, la cultura i la informació de persones amb necessitats especials, i adaptar a Lectura Fàcil els continguts culturals com programes de mà, catàlegs, senyalètica, pàgines web, visites guiades, etc.

Teatro Accesible garanteix aquesta temporada 2018/19 el servei de subtitulat, audiodescripció, bucle magnètic i so de sala amplificat en més de seixanta produccions teatrals accessibles i en una quinzena de teatres de tota la geografia espanyola.

El projecte està promogut per la Fundació Vodafone Espanya, el Centre de Rehabilitació Laboral Nova Vida i Aptent Soluciones, i en aquesta ocasió s’estén a l’Associació Lectura Fàcil.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*