Teatro Accesible arrenca l’any amb dues representacions de teatre adaptades a Barcelona i Tarragona

‘Fedra’ a Barcelona i ‘Voltaire i Rousseau’ a Tarragona, són les ofertes del cap de setmana

teatro accesible arrenca any representacions adaptades barcelona tarragona
A Madrid es representarà ‘El Funeral’ al Teatro La Latina // Foto: Teatro Accesible

El projecte Teatro Accesible arrenca l’any amb força amb diferents representacions accessibles i adaptades per al col·lectiu de les persones amb discapacitat auditiva, visual i gent gran a Madrid, Barcelona i Tarragona.

Concretament, el projecte viatja a Barcelona on Lolita Flores encarna a Fedra, la reina de l’illa del Volcán de la qual ningú és capaç de saber el seu patiment. Aquesta coproducció del Festival Internacional de Teatre Clàssic de Mèrida i Pentàtica Espectacles es podrà gaudir al Teatre Romea el 12 de gener a les 21:00 h i el 13 de gener a les 18:30 h.

BANER_300X250

D’altra banda, també aquest dissabte, Josep Maria Flotats i Pere Ponce donen vida a Voltaire i Rousseau en la obra homònima que es representa al Teatre Tarragona a les 21:00 h. En ella, assistim a una discussió entre els dos filòsofs sobre Déu, l’igualtat, l’educació i el teatre on s’evidencien les seves diferents formes de concebre la societat.

L’accessibilitat del projecte Teatre Accesible, està promoguda per Fundació Vodafone Espanya, el Centre de Rehabilitació Laboral Nova Vida, i l’empresa tecnològica Aptent Soluciones. Des de 2011 dicha iniciativa garanteix en les seves funcions el subtitulat, l’audiodescripció, el so de sala amplificada i el bucle magnètic individual.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*