Dijous, 2 desembre 2021
IniciCulturaTeatro Accesible arrenca l’any amb dues representacions de teatre adaptades a Barcelona...

Teatro Accesible arrenca l’any amb dues representacions de teatre adaptades a Barcelona i Tarragona

teatro accesible arrenca any representacions adaptades barcelona tarragona
A Madrid es representarà ‘El Funeral’ al Teatro La Latina // Foto: Teatro Accesible

El projecte Teatro Accesible arrenca l’any amb força amb diferents representacions accessibles i adaptades per al col·lectiu de les persones amb discapacitat auditiva, visual i gent gran a Madrid, Barcelona i Tarragona.

Concretament, el projecte viatja a Barcelona on Lolita Flores encarna a Fedra, la reina de l’illa del Volcán de la qual ningú és capaç de saber el seu patiment. Aquesta coproducció del Festival Internacional de Teatre Clàssic de Mèrida i Pentàtica Espectacles es podrà gaudir al Teatre Romea el 12 de gener a les 21:00 h i el 13 de gener a les 18:30 h.

fiare banca etica crowdfunding

D’altra banda, també aquest dissabte, Josep Maria Flotats i Pere Ponce donen vida a Voltaire i Rousseau en la obra homònima que es representa al Teatre Tarragona a les 21:00 h. En ella, assistim a una discussió entre els dos filòsofs sobre Déu, l’igualtat, l’educació i el teatre on s’evidencien les seves diferents formes de concebre la societat.

L’accessibilitat del projecte Teatre Accesible, està promoguda per Fundació Vodafone Espanya, el Centre de Rehabilitació Laboral Nova Vida, i l’empresa tecnològica Aptent Soluciones. Des de 2011 dicha iniciativa garanteix en les seves funcions el subtitulat, l’audiodescripció, el so de sala amplificada i el bucle magnètic individual.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES