Dimarts, 20 febrer 2024
IniciACCESSIBILITAT UNIVERSALTeatre Accessible programa una amplia oferta de funcions accessibles a Catalunya durant...

Teatre Accessible programa una amplia oferta de funcions accessibles a Catalunya durant el març

Les obres ‘Entrevistes breus amb dones excepcionals’ i ‘La plaça del diamant’ també inclouen visites escèniques guiades (touch tour)

teatre accessible funcions accessibles mes de març
‘Entrevistes breus amb dones excepcionals’ té una funció accessible // Foto: TNC

Durant el mes de març, el projecte Teatre Accessible ofereix diverses funcions adaptades per a persones amb discapacitat en diversos espais culturals de Catalunya. A més, dues d’aquestes funcions inclouen visites escèniques guiades (touch tour) per a persones amb discapacitat visual.

A continuació, es detallen algunes de les funcions i les mesures d’accessibilitat disponibles a Barcelona:

  • El 1 de març, al Teatre Lliure, es representa “Macbeth” amb audiodescripció.
  • El 3 de març, al Teatre Goya, es presenta “Hop! Històries d’objectes perduts” amb audiodescripció, subtitulat adaptat, so amplificat i bucle magnètic.
  • El 8 de març, al Teatre Condal, hi haurà “Escape room 2” amb audiodescripció, subtitulat adaptat, so amplificat i bucle magnètic.
  • El 9 de març, al Teatre Romea, es representa “La disputa” amb audiodescripció, subtitulat adaptat, so amplificat i bucle magnètic.
  • El 15 de març, al Teatre Nacional de Catalunya, es pot gaudir de “Entrevistes breus amb dones excepcionals” amb audiodescripció, subtitulat adaptat, so amplificat, bucle magnètic i visita escènica guiada (touch tour). També, al Teatre Lliure, es presenta “L’imperatiu categòric” amb audiodescripció, subtitulat adaptat, so amplificat i bucle magnètic.

Les funcions accessibles també es realitzen en altres ciutats de Catalunya:

  • El 1 de març, a Girona, es pot veure “Coralina” al Teatre Municipal amb audiodescripció, subtitulat adaptat, so amplificat i bucle magnètic. A Figueres, al Teatre Municipal el Jardí, es presenta “La plaça del diamant” amb les mateixes mesures d’accessibilitat però afegint visita escènica guiada (touch tour).
  • El 10 de març, a Vic, es representa “Laly Simon” a l’Atlàntida amb audiodescripció, subtitulat adaptat, so amplificat i bucle magnètic.
  • El 16 de març, a Tarragona, es pot veure “L’illa deserta” al Teatre Tarragona amb audiodescripció, subtitulat adaptat, so amplificat i bucle magnètic.
  • Finalment, el 23 de març, a Sant Cugat del Vallès, es representa “Jauría” al Teatre Auditori i a Reus, a Teatre Bartrina, es presenta “Upgivenhet”, amb audiodescripció, subtitulat adaptat, so amplificat i bucle magnètic.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content