Dimecres, 30 novembre 2022
Dimecres, 30 novembre 2022
IniciInclusió LaboralTASF publica la convocatòria anticipada de subvencions pels Centres Especials de Treball...

TASF publica la convocatòria anticipada de subvencions pels Centres Especials de Treball 2021

Destinades a la integració laboral de persones amb discapacitat

subvencions centres especials treball
Els CET donen feina a prop de 17.000 persones a Catalunya // Foto: Grup Cooperatiu TEB

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha publicat la convocatòria anticipada per a l’any 2021 per a la concessió de subvencions destinades al foment de la integració laboral de persones amb discapacitat igual o superior al 33% contractades en els centres especials de treball del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies. L’import total per a aquesta línia de subvencions és de 43.300.000 euros amb càrrec al pressupost del 2021. 

D’altra banda, també s’ha publicat la convocatòria anticipada per a la concessió de subvencions destinades a la realització d’accions de les unitats de suport a l’activitat professional en el marc dels serveis d’ajustament personal i social de les persones amb discapacitat d’especial dificultat contractades en els centres especials de treball per a l’any 2021. L’import total per a aquesta línia de subvencions és d’11.000.000 d’euros, amb càrrec al pressupost del 2021. 

Banner 300x250px EnBucle3

El termini de presentació de les sol·licituds és de vuit dies hàbils, a comptar de les 9:00 hores de l’1 de febrer de 2021 a les 15:00 hores de l’11 de febrer de 2021. 

Les sol·licituds per ambdues convocatòries es poden obtenir al portal corporatiu de tramitació Canal Empresa, a l’apartat Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya. Els formularis de sol·licitud s’han de presentar per via electrònica a través de Canal Empresa, o de l’apartat Tràmits del web de la Generalitat de Catalunya o de l’apartat Tràmits del portal de Treball

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content