Dijous, 2 desembre 2021
IniciTarragona pinta els passos de vianants amb pictogrames per fer-los accessibles a...
Array

Tarragona pinta els passos de vianants amb pictogrames per fer-los accessibles a les persones amb discapacitat

La iniciativa s’emmarca dins els actes del Dia Mundial de l’Espectre Autista

tarragona passos de vianants pictogrames accessibles
Els primers pictogrames s’han pintat davant de l’Escola de Torreforta // Foto: Ajuntament de Tarragona

Aquest dijous al migdia, la consellera de Capacitats Diverses de l’Ajuntament de Tarragona, Carla Aguilar-Cunill, i el conseller de Territori, Xavi Puig, han assistit a la inauguració dels primers passos de vianants de la ciutat senyalitzats amb el sistema de pictogrames d’ARASAAC, per tal de facilitar l’autonomia de les persones amb autisme a la ciutat de Tarragona.

Aquesta primera puntada s’ha fet davant de l’Escola de Torreforta, i es seguirà duent a terme a altres indrets de la ciutat com camins de pas de més afluència d’aquestes persones: avinguda Països Catalans (rotonda dels conills), la Muntanyeta, Campus Sescelades, Col·legi Sant Pau, Hospital de Santa Tecla, plaça Imperial Tàrraco; Hospital Joan XXIII, Parc Central i Rambla Nova. En alguns dels carrers se’n pintarà més d’un. Els treballs es realitzaran durant el mes d’abril a càrrec de membres de Topromi i Estela. 

fiare banca etica crowdfunding

Aquesta iniciativa, que s’emmarca dins el programa d’actes del Dia Mundial de l’Espectre Autista, també serà una eina molt necessària per a persones amb discapacitat intel·lectual, mitjançant el reforç de senyalització anticipada de les accions que cal fer abans de creuar un pas de vianants.  

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES