Taller gastronòmic al restaurant La Boscana de Lleida per la integració laboral de persones amb discapacitat

Dirigit pel prestigiós chef Joël Castanyé

taller gastronomic restaurant la boscana persones discapacitat

El chef Joël Castanyé, del restaurant La Boscana de Lleida, va dirigir ahir un taller gastronòmic en el que van participar sis persones amb discapacitat intel·lectual i varis empresaris de Lleida, dins el programa Junts Ho Podem Fer, que té l’objectiu principal de fomentar la integració laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental.

L’acte d’ahir estava impulsat per la Fundación MAPFRE, l’Associació DOWN LLEIDA, La Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida (COELL) i també pel Restaurant La Boscana. Alguns dels ingredients dels plats cuinats han estat donats per Esclat-Bon Preu.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

El taller gastronòmic tenia l’objectiu de visibilitzar les capacitats i talents de les persones amb discapacitat, així com compartit interessos comuns en relació a la inserció laboral de les mateixes.

El programa Junts Ho Podem Fer va arrencar a Catalunya el 2011 i fins el moment ha aconseguit que 900 empreses s’adhereixin al projecte, crear més de 500 ofertes d’ocupació i formar i inserir laboralment a 480 persones amb discapacitat intel·lectual o malaltia mental.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*