Dilluns, 5 juny 2023
Dilluns, 5 juny 2023
IniciEntitatsDonatiu d’Aigües de Vic a Tac Osona per impulsar el projecte de...

Donatiu d’Aigües de Vic a Tac Osona per impulsar el projecte de capacitació professional “Capaç-i-Talent”

tac osona donatiu programa capacitacio professional sant tomas
Representants de les dos institucions en el moment de formalitzar el donatiu // Foto: Sant Tomàs

Aigües Vic ha fet un donatiu per un import de 6.000 euros a la Fundació Tac Osona, l’empresa social de Sant Tomàs, que aniran destinats al projecte de capacitació professional “Capaç-i-Tant”.

El nou donatiu es va formalitzar en un acte que va tenir lloc ahir lloc a les oficines de Sant Tomàs amb la participació del president d’Aigües Vic, Jaume Ylla, el gerent d’Aigües Vic, Guillem Treserra, el president de Sant Tomàs, Toni Ramírez, el director general, Ricard Aceves, i el director de Tac Osona, Ricard Gorgals.

anunci guies d'arrel

El projecte “Capaç-i-Tant” té l’objectiu d’oferir a persones amb discapacitat intel·lectual amb especials dificultats una formació bàsica per poder desenvolupar una feina i per adquirir hàbits laborals que els faran tenir més possibilitats d’inserció laboral. 

Els Centres Especials de Treball ja ofereixen un assessorament i suport en el lloc de treball a les persones amb discapacitat, a través de monitors i psicòlegs. Amb el projecte “Capaç-i-Tant” aquest suport ja es comença a donar abans de la incorporació, a través d’un itinerari personalitzat que passa per la formació, el treball en xarxa amb els diferents agents que atenen les persones vulnerables i per l’aula de capacitació. A més del suport de monitors, psicòlegs i treballadors socials, en la capacitació els treballadors també reben un suport extra dels monitors-preparadors a l’aula de capacitació.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content