Tac Osona guanya la concessió de la gestió de diferents serveis de l’àrea d’esplai del pantà de Sau

tac-osona-gestió-serveis-pantà-sau
L'entitat gestionarà aquests serveis durant quatre anys // Foto: Sant Tomàs
tac-osona-gestió-serveis-pantà-sau
L’entitat gestionarà aquests serveis durant quatre anys // Foto: Sant Tomàs

Tac Osona, l’empresa social de Sant Tomàs, ha guanyat la concessió administrativa per part del Consorci de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona per fer la gestió, durant quatre anys, del punt d’informació i del servei de bar de l’equipament del pantà de Sau, al terme municipal de Vilanova de Sau.

Aquest equipament està integrat dins la xarxa de punts d’informació del parc de l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona, de la Diputació de Barcelona, i és el primer de tota la Xarxa de Parcs de la Diputació gestionat per una entitat social.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Personal tècnic de Tac Osona va arranjar fa unes setmanes els espais del voltant de l’equipament del pantà de Sau, així com l’aparcament. Una persona de Tac Osona regenta el local, que ofereix acollida al visitant i li proporciona diferents serveis en un entorn natural: servei de bar, lavabos, aparcament i àrea de lleure amb zona de barbacoes i àrea de pícnic amb taules i bancs i, a més, punt d’informació dedicat a la divulgació del patrimoni natural i cultural de l’Espai Natural, amb informació sobre les rutes i excursions a fer en un medi natural de gran bellesa i amb unes grans vistes.

A l’equipament s’hi organitzen diferents activitats de divulgació relacionades amb el medi natural i adreçades a apropar el coneixement de l’espai natural a un públic ampli, i a atendre les persones que volen fer esport o gaudir d’una estona de lleure en contacte amb la natura a l’entorn del pantà.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*