Antiga Caixa Manlleu cedeix dos locals per a la formació i ocupabilitat de persones amb discapacitat intel·lectual

Signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Sant Tomàs

antiga caixa manlleu locals ús persones discapacitat intel·lectual
Moment de la signatura del conveni de col·laboració // Foto: Sant Tomàs

La Fundació Antiga Caixa Manlleu ha cedit gratuïtament a la Fundació Sant Tomàs dos locals amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat i la formació de les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o de col·lectius vulnerables.

Els espais estan situats a Roda de Ter i a La Garriga. Les activitats que s’hi portaran a terme seran de caràcter assistencial, formatives, de Centre Especial de Treball i serveis d’inserció laboral i prelaboral.

BANER_300X250

L’objectiu de la cessió, per part de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, és que la utilització d’aquests immobles reverteixi positivament en l’interès general de la societat, com és la formació i ocupació de les persones amb especials dificultats en un entorn comunitari.

Des de Sant Tomàs veuen en aquesta cessió una oportunitat per millorar l’atenció que ofereixen a les persones, apropant serveis assistencials, de formació i d’ocupació a la comunitat.

Toni Ramírez molt agraït per la cessió ha destacat que “aquests dos nous locals són una oportunitat per atendre les persones en espais més propers al seu lloc de residència, i ens permetran afavorir la formació i l’ocupació en un entorn comunitari, fomentant la inclusió social d’aquestes persones a la societat”.

La signatura del conveni de col·laboració per a la cessió dels dos locals es va fer ahir entre el president de de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, Miquel Torres, i el president de la Fundació Sant Tomàs, Toni Ramírez

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*