Divendres, 30 setembre 2022
Divendres, 30 setembre 2022
IniciEntitatsAntiga Caixa Manlleu cedeix dos locals per a la formació i ocupabilitat...

Antiga Caixa Manlleu cedeix dos locals per a la formació i ocupabilitat de persones amb discapacitat intel·lectual

antiga caixa manlleu locals ús persones discapacitat intel·lectual
Moment de la signatura del conveni de col·laboració // Foto: Sant Tomàs

La Fundació Antiga Caixa Manlleu ha cedit gratuïtament a la Fundació Sant Tomàs dos locals amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat i la formació de les persones amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o de col·lectius vulnerables.

Els espais estan situats a Roda de Ter i a La Garriga. Les activitats que s’hi portaran a terme seran de caràcter assistencial, formatives, de Centre Especial de Treball i serveis d’inserció laboral i prelaboral.

L’objectiu de la cessió, per part de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, és que la utilització d’aquests immobles reverteixi positivament en l’interès general de la societat, com és la formació i ocupació de les persones amb especials dificultats en un entorn comunitari.

Des de Sant Tomàs veuen en aquesta cessió una oportunitat per millorar l’atenció que ofereixen a les persones, apropant serveis assistencials, de formació i d’ocupació a la comunitat.

Toni Ramírez molt agraït per la cessió ha destacat que “aquests dos nous locals són una oportunitat per atendre les persones en espais més propers al seu lloc de residència, i ens permetran afavorir la formació i l’ocupació en un entorn comunitari, fomentant la inclusió social d’aquestes persones a la societat”.

La signatura del conveni de col·laboració per a la cessió dels dos locals es va fer ahir entre el president de de la Fundació Antiga Caixa Manlleu, Miquel Torres, i el president de la Fundació Sant Tomàs, Toni Ramírez

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
El Diari de la DisCapacitat és el primer digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES

CatalàEspañol
Skip to content