Special Olympics-ACELL celebren el 6è Campionat de Catalunya d’esquí a la Cerdanya francesa

Hi van participar 41 esportistes amb discapacitat intel·lectual

esquí alpí campionat
Els esportistes es van sobreposar a les condicions climatològiques // Foto: Imatge cedida per Federació ACELL

El passat cap de setmana es va disputar a les pistes de la Cerdanya francesa de Porté-Puimorens el 6è Campionat de Catalunya d’esquí en el que van participar un total de 41 esportistes amb discapacitat intel·lectual.

FREEFORMSTYLE-600X300

Les complicades condicions meteorològiques, amb forta ventada i una intensa nevada, no va suposar cap impediment perquè els esquiadors demostressin les seves habilitats.

Com ja es habitual es van disputar les proves d’esquí alpí i, en aquesta edició, també es va adoptar la prova amb raquetes. Segons el seu nivell d’esquí es van situar en tres grups segons el nivell (inicial, mig o avançat) de cada esportista.

Molts dels esportistes era la primera vegada que trepitjaven la neu i es van atrevir a competir en raquetes. Durant el dissabte van poder entrenar per les pistes de La Molina i de seguida es van acostumar a aquesta disciplina esportiva.

Els participants provenien de diferents parts de Catalunya i Andorra: Club Esportiu Alba de Reus, Centre Àngel Apasa d’Amposta, Escola Esportiva ACELL de Barcelona alguns dels quals entrenen a l’escola d’esquí Cercle d’Aventura; Club Alpí Núria Masella Cerdanya, Escola Ramon Suriñach de Ripoll i Special Olympics Andorra.

A més de l’esquí, des de Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL (Federació Catalana d’esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) es potencien 15 esports més per tal que les persones amb discapacitat intel·lectual puguin practicar l’esport d’una manera regular durant tot l’any i a més, busquem una millor inclusió social del col·lectiu.

banner_dental

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*