Som – Fundació realitza la primera formació de voluntariat inclusiu dins el projecte #JoTbPuc

Els participants s’estrenaran com a voluntaris a un berenar a la Feria d’Abril

formació voluntariat inclusiu projecte #JoTbPuc
La formació tenia el títol “A punt per fer voluntariat?” // Foto: Som – Fundació

Sota el títol  “A punt de fer voluntariat?” el passat 5 d’abril es va realitzar la primera sessió formativa dins del projecte #JoTbPuc per promoure la formació de voluntariat inclusiu de persones tutelades de Som – Fundació.

La formació impartida per Cristina Herreros, tècnica de projectes i responsable de voluntariat de l’Associació Saräu Oci Inclusiu, per Núria Vergara i Anna Sánchez, membres del grup de treball impulsor del projecte #JoTbPuc de Som – Fundació, tenia l’objectiu de fer-se preguntes a un mateix per descobrir què vol dir fer voluntariat.

banner_dental

A través d’uns vídeos, els participants van descobrir quins tipus de voluntariat hi ha; en quins àmbits poden ser voluntaris i voluntàries; i informació rellevant per poder prendre la seva decisió a l’hora de fer voluntariat.

Posteriorment, tots els participants en aquesta formació es van apuntar per participar en la seva experiència de voluntariat que faran el proper 3 de maig a un berenar a la Feria d’Abril organitzada per Som – Fundació, que es celebrarà a les instal·lacions del Forum.

En aquesta activitat, els nous voluntaris realitzaran tasques de suport, facilitant indicacions i acompanyant als participants a les taules assignades en la caseta on es farà el berenar.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*