Diumenge, 24 octubre 2021
IniciOpinióSocietats feministes

Societats feministes

àlvaro solà opinió societats feministes

La setmana passada us parlava de la diferència entre inclusió i integració. En aquesta ocasió i com a conseqüència del Dia de la Dona voldria expressar algunes consideracions que, al meu parer, resulten de vital importància.

L’altre dia un bon amic em va dir que les societats del futur seran feministes o no podran ser catalogades com a societats. De seguida vaig entendre el que em volia dir ja que una societat és llibertat, fraternitat, igualtat i justícia social. Una societat és l’espai on els homes i les dones, per igual, donen el millor de si mateixos per un bé superior com és el comú. En definitiva, una societat està feta de persones que viuen en singular però que pensen i actuen en plural.

Ja són 15 les dones que aquest any han estat assassinades a causa de la violència masclista. La meva solidaritat més sincera amb les seves famílies i éssers estimats. Crec que la nostra societat passa de la indiferència a la ignorància causant dolor a nombroses persones que de la nit al dia han perdut injustament una persona estimada. No podem deixar d’acompanyar empàticament a aquestes persones i no hem de deixar que les institucions manipulin la realitat jugant amb el patiment.

Celebro que aquest 8 de març milions de dones i homes hàgim sortit al carrer per reclamar el final de la violència de gènere. No en va, cada dia hem de ser una societat auto exigent en la defensa de la dignitat humana. No podem perdre de vista que una societat és la unió de moltes mans, ulls, cors i somriures. La revolució del feminisme comença cada dia. Fem-la possible!

Àlvaro Solà @alvarosola94

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Àlvaro Solà
Jove tarragoní actiu amb ganes de canviar el món

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES