Dissabte, 6 març 2021
Inici Inclusió Laboral El Gremi d’Hostaleria de Terrassa promourà la inserció laboral de persones amb...

El Gremi d’Hostaleria de Terrassa promourà la inserció laboral de persones amb discapacitat intel·lectual

fupar gremi hostaleria terrassa conveni inserció laboral persones discapacitat
David González i Xavi Gómez durant la signatura del conveni // Foto: Fupar

Fupar i el Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca han signat un conveni de col·laboració per promoure la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i en risc d’exclusió social.

La signatura, que ha tingut lloc aquesta setmana, ha anat a càrrec del president del Gremi d’Hostaleria de Terrassa, Xavi Gómez Febrel, i del director comercial de Fupar, David González.

En l’acte de formalització, David González ha remarcat que aquesta col·laboració referma el compromís de Fupar amb la inserció laboral i posa de relleu la necessitat que els diferents agents de la ciutat s’hi impliquin: “És vital treballar conjuntament amb entitats i empreses del territori per promoure la contractació activa i l’ocupació laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual i en risc d’exclusió social”, ha afirmat. “Aquesta és una col·laboració d’enriquiment mutu”, ha continuat.

ARC Soluciones publi

Per la seva banda, Xavi Gómez Febrel, ens confirma que “des del nostra sector tenim la possibilitat d’inserir laboralment a tot tipus de perfils, és per això que apostem per aquest treball conjunt, on hi guanyarem tots” segueix dient que “l’experiència ens demostra que els agremiats responen positivament”.

A través d’aquest conveni les dues entitats realitzaran diferents projectes i accions comunes en l’àmbit de la inserció laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual entre les empreses agremiades, així com l’establiment de períodes de pràctiques per a les persones amb discapacitat que participen en el Servei de formació i inserció de Fupar.

Les dues entitats també faran difusió mútua dels respectius serveis i activitats que realitzen, així com la contractació dels respectius serveis que s’ofereixen tant des de Fupar com des del Gremi.

Subscripció Newsletter (50% de descompte)

Amb notícies, agenda, subvencions, convocatòries, ofertes, recursos...i molt més

Amb motiu del 5è aniversari del Diari de la Discapacitat, aquest mes de febrer, pots tenir la subscripció a meitat de preu durant el primer any. APROFITA AQUESTA OPORTUNITAT!!

Redacció/Fonts
Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-

ÚLTIMES NOTÍCIES