Siguem altaveus!

àlvaro solà siguem altaveus opinió
Àlvaro Solà // Foto: Arxiu

Estic en contra de la utilització del concepte immigrant. Sento la necessitat de ser un dels altaveus de denuncia, sense embuts, de la discriminació i la manca d’igualtat de tantes persones que arriben a la nostra terra fugint de la guerra i el dolor. A aquestes persones com totes no hem tractar-les com animals de caça sinó com a éssers humans que tenen dignitat i mereixen una vida digna.

Immigrant és un concepte demolidor per als que de forma immerescuda solquen mars, pateixen tempestes i caminen descalços a la recerca d’una vida millor. Deixem de fer del mar un cementiri de persones. Si us plau us ho demano! No permetem que juguin amb la vida dels altres. Denunciem a aquells governs que es comprometen a acollir un nombre de persones refugiades per quedar bé amb els seus aliats però que no tenen voluntat de complir ni la meitat d’aquest compromís.

BANER_300X250

Les persones hem de donar veu als que pateixen injustícies. No deixem mai de fer campanyes, actes i entitats que tinguin com a finalitat principal reivindicar que el món és de tots els que habitem en ell i que ningú, cap institució, pot impedir que acollim, volem i donem esperança. Desitjo i treballo cada dia per aconseguir aquesta plena integració de tots i totes.

Voldria acabar donant les gràcies a tantes entitats i persones, de bona voluntat, el seu coratge i el seu esforç en aquest objectiu compartit. En el meu temps trobareu ganes d’ajudar i de lluitar amb la mateixa força que totes vosaltres.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*