Diumenge, 24 octubre 2021
IniciOpinióSiguem altaveus!

Siguem altaveus!

àlvaro solà siguem altaveus opinió
Àlvaro Solà // Foto: Arxiu

Estic en contra de la utilització del concepte immigrant. Sento la necessitat de ser un dels altaveus de denuncia, sense embuts, de la discriminació i la manca d’igualtat de tantes persones que arriben a la nostra terra fugint de la guerra i el dolor. A aquestes persones com totes no hem tractar-les com animals de caça sinó com a éssers humans que tenen dignitat i mereixen una vida digna.

Immigrant és un concepte demolidor per als que de forma immerescuda solquen mars, pateixen tempestes i caminen descalços a la recerca d’una vida millor. Deixem de fer del mar un cementiri de persones. Si us plau us ho demano! No permetem que juguin amb la vida dels altres. Denunciem a aquells governs que es comprometen a acollir un nombre de persones refugiades per quedar bé amb els seus aliats però que no tenen voluntat de complir ni la meitat d’aquest compromís.

Les persones hem de donar veu als que pateixen injustícies. No deixem mai de fer campanyes, actes i entitats que tinguin com a finalitat principal reivindicar que el món és de tots els que habitem en ell i que ningú, cap institució, pot impedir que acollim, volem i donem esperança. Desitjo i treballo cada dia per aconseguir aquesta plena integració de tots i totes.

Voldria acabar donant les gràcies a tantes entitats i persones, de bona voluntat, el seu coratge i el seu esforç en aquest objectiu compartit. En el meu temps trobareu ganes d’ajudar i de lluitar amb la mateixa força que totes vosaltres.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Àlvaro Solà
Jove tarragoní actiu amb ganes de canviar el món

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES