MIFAS incorpora la modalitat de pàdel adaptat a la seva secció esportiva inclusiva

Entrenen dimarts a les instal·lacions del Pàdel Indoor Begur

pàdel adaptat mifas secció esportiva
La secció s’entrena els dimarts al Pàdel Indoor de Begur // Foto: Grup MIFAS

Abans d’acabar l’any 2017 MIFAS va incorporar la secció de pàdel adaptat a la seva secció esportiva. El Pàdel de MIFAS entrena els dimarts de 10:30h a 13:00h a les instal·lacions de Pàdel Indoor Begur, que ens cedeix les seves pistes sense cost. És a dir, venir a provar i jugar és gratis! Les sessions les dirigeix un jugador de pàdel federat que t’explicarà i ensenyarà les nocions bàsiques d’aquest esport.

El pàdel adaptat és una modalitat per la que només cal tenir prou força per impulsar-se amb els braços. És dinàmic, divertit i molt fàcil d’aprendre i practicar.  A més, és un esport inclusiu, es pot jugar conjuntament amb persones sense cap tipus de diversitat funcional.

BANER_300X250

Millora la qualitat de vida de les persones amb mobilitat reduïda, tant des del punt de vista físic, exercitant un hàbit saludable com és l’esport, així com també la vessant social i intel·lectual de la persona, al ser un esport que per força ha de ser jugat en companyia.

El pàdel es juga amb cadira de rodes esportiva però, es pot jugar temporalment amb la cadira de carrer prenent certes precaucions.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*