Signat el conveni col·lectiu del sector de tallers per a persones amb discapacitat intel·lectual

Amb la mediació del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

conveni tallers persones amb discapacitat
El conveni es va signar a la seu del Departament de Treball // Foto: gencat

Aquest divendres 22 de juliol les organitzacions DINCAT i LA CONFEDERACIÓ i els sindicats UGT i CCOO, han signat el conveni col·lectiu del sector de tallers per a persones amb discapacitat intel·lectual a Catalunya. El conveni *ha comptat amb la mediació del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i que estarà vigent fins el 31 de desembre de 2017.

En aquest sentit, el director general de relacions laborals i qualitat en el treball, Enric Vinaixa, va subratllar la“importància de la mediació” que el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies porta a terme perquè organitzacions sindicals i empresarials “arribin a acords que beneficiïn els treballadors/es i les empreses de Catalunya”.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Enric Vinaixa va destacar també el “paper clau de la mediació” en l’acte de signatura del conveni col·lectiu del sector de tallers per a persones amb discapacitat intel·lectual de Catalunya que es va celebrar a la seu del Departament de Treball.¡ujhtnpjm

Finalment el director general va expressar la “seva satisfacció” perquè la màxima expressió de la negociació col·lectiva es tradueixi en “la protecció dels drets laborals de les persones que necessiten d’una atenció especial”.

BANER_300X250

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*