El jugador català de boccia Benito Sánchez jugarà als Jocs Paralímpics de Rio

L’esportista s’ha preparat en el grup d’Alt Rendiment del CAR Sant Cugat

benito sánchez jugador boccia
Benito Sánchez representarà a Espanya als Jocs de Rio // Foto: FECPC

El jugador català de boccia Benito Sánchez representat per la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) serà un dels 114 esportistes que integren l’equip de 183 persones que representarà a Espanya al mes de setembre en el Jocs Paralímpics de RioLa llista pública de l’equip espanyol es va donar a conèixer el passat dimarts 19 de juliol a la seu del Consell Superior d’Esports de Madrid.

Sánchez s’ha preparat en el grup d’Alt Rendiment del CAR Sant Cugat en el marc del projecte de tecnificació de Boccia empès per la FECPC el 2010 amb l’objectiu principal d’aportar als jugadors d’aquesta modalitat les eines necessàries per a la millora del seu rendiment esportiu.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

A més de Benito Sánchez, també ha obtingut una plaça pels Jocs de Rio el gallec José Manuel Prado, que ha estat preparant-se tot l’any amb el Grup d’Alt Rendiment en el Centre de Sant Cugat.

Des de la temporada 2014-2015 el projecte compte amb el reconeixement del Comitè Paralímpic Espanyol mitjançant una ajuda econòmica que l’organisme atorga a alguns dels millors projectes de tecnificació.

BANER_300X250

Es treballa en tres línies d’actuació o grups d’entrenament. El grup d’alt rendiment està constituït per esportistes amb experiència que treballen per una millora de les seves condicions per poder participar amb la selecció espanyola i formar-ne part per competir a escala internacional i millorar la posició en el rànquing paralímpic.

Un altre és el format per jugadors amb potencial per arribar al d’alt rendiment, amb els quals es treballa la seva millora perquè puguin fer aquest salt al primer grup.

El grup de perfeccionament el constitueixen joves promeses iniciades en el programa de la FECPC de promoció esportiva FENT ESPORT, i que han anat sobresortint en les categories inferiors. El temps previst perquè els esportistes millorin tant esportivament com amb el seu material de joc és de dos anys.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*