Diumenge, 28 novembre 2021
IniciDiscapacitatLa Generalitat estrena nou web de treball per facilitar la informació a...

La Generalitat estrena nou web de treball per facilitar la informació a la ciutadania

aplicacions accessibles
El nou portal està adaptat a tots els dispositius mòbils // Foto: Pixabay

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies va presentar la setmana passada un nou web per a l’àmbit de treball. Aquest portal té per objectiu donar servei a la ciutadania amb continguts d’utilitat, dades objectives o notícies d’actualitat. El web també incorpora un nou apartat adreçat a professionals.

El portal, que té un disseny adaptatiu per a facilitar la consulta des de qualsevol tipus de dispositiu mòbil, es troba disponible en diferents idiomes: català i castellà en totes les seccions i anglès i francès en la d’estrangeria.

diari-discapacitat-300x250e

Pel que fa al contingut, el nou web s’estructura en 5 seccions principals organitzades per la facilitar la cerca d’informació a l’usuari. Els apartats són:

Informació: En aquesta secció s’hi troba la informació més general, com estadístiques, recull normatiu, plans i programes d’actuació, publicacions, preguntes més freqüents, etc.

Àmbits d’actuació: és on hi ha el gruix de la informació i està formada pels àmbits d’Autònoms, Ocupació, Estrangeria, Economia social, Igualtat, Seguretat i Salut Laboral, Inspecció de Treball, Relacions Laborals i Qualitat en el Treball i Mobilitat internacional.

Tràmits: en aquest apartat es té accés a tots els tràmits del Departament de l’àmbit de treball als quals es pot accedir per temes, perfils i tipus.

Actualitat: conté les notes de premsa, les novetats del web, els butlletins electrònics, les xarxes socials i la informació sobre les vagues amb serveis mínims.

Contacte: on es troben totes les modalitats amb què la ciutadania pot contactar amb el Departament

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

9 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES