Dissabte, 23 setembre 2023
IniciDISCAPACITATLa Generalitat estrena nou web de treball per facilitar la informació a...

La Generalitat estrena nou web de treball per facilitar la informació a la ciutadania

aplicacions accessibles
El nou portal està adaptat a tots els dispositius mòbils // Foto: Pixabay

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies va presentar la setmana passada un nou web per a l’àmbit de treball. Aquest portal té per objectiu donar servei a la ciutadania amb continguts d’utilitat, dades objectives o notícies d’actualitat. El web també incorpora un nou apartat adreçat a professionals.

ICF23_Baner Financament-300x600

El portal, que té un disseny adaptatiu per a facilitar la consulta des de qualsevol tipus de dispositiu mòbil, es troba disponible en diferents idiomes: català i castellà en totes les seccions i anglès i francès en la d’estrangeria.

Pel que fa al contingut, el nou web s’estructura en 5 seccions principals organitzades per la facilitar la cerca d’informació a l’usuari. Els apartats són:

Informació: En aquesta secció s’hi troba la informació més general, com estadístiques, recull normatiu, plans i programes d’actuació, publicacions, preguntes més freqüents, etc.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Àmbits d’actuació: és on hi ha el gruix de la informació i està formada pels àmbits d’Autònoms, Ocupació, Estrangeria, Economia social, Igualtat, Seguretat i Salut Laboral, Inspecció de Treball, Relacions Laborals i Qualitat en el Treball i Mobilitat internacional.

Tràmits: en aquest apartat es té accés a tots els tràmits del Departament de l’àmbit de treball als quals es pot accedir per temes, perfils i tipus.

Actualitat: conté les notes de premsa, les novetats del web, els butlletins electrònics, les xarxes socials i la informació sobre les vagues amb serveis mínims.

Contacte: on es troben totes les modalitats amb què la ciutadania pot contactar amb el Departament

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

9 COMENTARIS

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content