SIFU Tarragona celebra 15 anys treballant per la inclusió laboral de les persones amb discapacitat

La companyia ha realitzat més de 2.000 contractacions

grupo sifu tarragona 15 anys inclusio laboral
L’acte va comptar amb la presència d’un centenar de persones de la societat tarraconense // Foto: Grupo SIFU

Un centenar de persones, incloent membres del teixit empresarial, l’àmbit social i l’administració tarraconense, van assistir ahir a l’acte de celebració del 15è aniversari del Grupo SIFU Tarragona, que compta actualment amb 260 treballadors amb discapacitat.

L’acte va tenir com a punts de referència la inclusió i la superació. Així, el vicepresident del Centre Especial de Treball, Albert Campabadal Blanco, va destacar l’important paper que tenen tant l’Administració com les empreses en el foment de la integració laboral de les persones amb discapacitat, “aquesta és una història d’èxit gràcies a totes les persones que hi ha darrere i que avui estan aquí representades”. “La nostra principal diferència amb la resta d’organitzacions del sector és que nosaltres hem situat a la persona com a eix principal del nostre negoci”, va afegir.

BANER_300X250

Precisament per posar en valor el compromís dels seus clients amb el col·lectiu de persones amb discapacitat, el Centre Especial de Treball va donar dos reconeixements, un a Borges Agricultural & Industrial Nuts i l’ altre a FM Logistic Ibérica, S.L, dos clients que destaquen pel seu compromís amb la inclusió de persones amb diversitat funcional. Així mateix, Grupo SIFU Tarragona també va voler destacar la feina dels seus treballadors donant un reconeixement a Jorge Montero Cuenca, que porta més de 10 anys a la companyia.

L’acte de commemoració del 15è aniversari es va tancar amb un discurs de la Directora de Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies de Tarragona, Marta Cassany i Virgili.

Més de 2.000 contractacions a persones amb discapacitat

Durant aquests 15 anys, la delegació del Grupo SIFU a Tarragona ha fet més de 2.000 contractacions i ha realitzat serveis de jardineria, neteja i auxiliars a tota la província, tant a empreses privades com públiques. Actualment aquesta oficina compta amb 260 treballadors, el 90% dels quals té alguna discapacitat, ja sigui física, psíquica, sensorial o malaltia mental. A més, el 20% de la plantilla té alguna discapacitat considerada de difícil inserció, un col·lectiu especialment vulnerable amb el qual el Centre Especial de Treball està molt conscienciat i pel que ha apostat en els últims anys, augmentant-ne les contractacions a la majoria de les seves delegacions.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*