Dissabte, 23 setembre 2023
IniciCOVID-19SIFU dona suport a la campanya de Barcelona Oberta per la reobertura...

SIFU dona suport a la campanya de Barcelona Oberta per la reobertura dels comerços

campanya reobertura comerços barcelona oberta
Els comerços de la ciutat estan preparant la tornada a la nova normalitat // Foto Alterio Felines (Pixabay)

El Grupo SIFU s’ha adherit a la campanya “Junts tornarem a omplir els carrers de vida” desenvolupada per Barcelona Oberta, posant a disposició dels comerços i clients tots els protocols necessaris de seguretat i prevenció davant la COVID-19 necessaris per a la tornada a la normalitat.

ICF23_Baner Financament-300x600

Com a especialista en serveis d’higiene i desinfecció, serveis auxiliars, suministre, etc., ha establert els quatre pilars bàsics perquè els locals puguin reobrir les seves portes i atendre els clients amb total seguretat. Per aconseguir-ho, ha desenvolupat un protocol de treball basat en:

Higienització i desinfecció: realitzar un tractament diari dels espais de treball amb productes desinfectants i aplicant solucions de desinfecció especials que permeten eliminar fins 99.99% dels bacteris i virus.

– Control d’Accessos, Coles i Aforament: mitjançant diferents sistemes de control, com càmeres termogràfiques, es controlen els accessos de forma segura i s’eviten les probabilitats de contagi en les instal·lacions.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

– Subministrament de materials de prevenció: Els comerços i espais de hostaleria han de disposar de kits bàsics de seguretat per a les persones que entrin en els diferents espais dotats de màscares, tovalloletes desinfectants, mampares, etc.

– Gestió d’Espais: cal controlar i organitzar el flux de les persones per garantir el distanciament social de seguretat, de manera que s’haurà d’incorporar en els espais de treball i les instal·lacions de tota la senyalètica necessària per controlar i organitzar el flux de personal i delimitar els espais de circulació.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de tota l'actualitat del món de la diversitat funcional a Catalunya

Redacció/Fonts
Redacció/Fontshttps://diarideladiscapacitat.cat
Diari de la DisCapacitat. El digital de la diversitat funcional a Catalunya. Un mitjà fet per donar visibilitat a les persones amb discapacitat i pensat per reclamar la seva inclusió social

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

ÚLTIMES NOTÍCIES

Skip to content