Diumenge, 5 desembre 2021
IniciCovid-19Set centres residencials de serveis socials presenten algun cas actiu de covid-19...

Set centres residencials de serveis socials presenten algun cas actiu de covid-19 entre les persones residents

Són 4 centres de gent gran, 2 de persones amb discapacitat i un altre per a persones en risc d’exclusió

mesures de control centres residencials
La situació als centres residencials està millorant // Foto: gencat

Un total de 7 centres residencials de serveis socials tenen a dia d’avui algun cas actiu de covid-19 entre les persones residents, segons ha informat el Departament de Drets Socials. En concret, hi ha 4 centres de gent gran, 2 centres per a persones amb discapacitat i 1 centre d’altres tipus de recursos residencials, com centres d’infància, per a persones en risc d’exclusió i d’altres.

Hi ha 7 persones residents que són casos confirmats de covid-19 (menys del 0,1% del total). La gran majoria són asimptomàtiques o tenen símptomes lleus de coronavirus. 

fiare banca etica crowdfunding

Al llarg de la darrera setmana, del 10 al 16 d’octubre, hi ha hagut 3 defuncions de residents per covid-19, mentre que hi ha hagut 18 persones residents ingressades a l’hospital de mitjana cada dia.

Pel que fa a professionals, 37 han donat positiu (0,1% del total) els últims 14 dies; i no hi ha cap persona treballadora ingressada.

Segons la tipologia del centre, a les residències de gent gran, entre les persones usuàries hi ha 4 casos actius (<0,1% dels residents) en 4 residències i 32 professionals afectats (0,1% del total).

Als centres per a persones amb discapacitat, hi ha 2 casos actius entre els residents, mentre que hi ha 4 professionals afectats (0,1% respecte al total).

Als centres residencials de persones amb problemàtica social derivada de salut mental, no hi ha casos actius en el cas dels residents, i hi ha 1 persona treballadora afectada.

Subscriu-te a la Newsletter

Per estar al dia de les últimes notícies del món de la diversitat funcional a Catalunya

Fes-te subscriptor Premium

Si vols tenir accés a totes les notícies publicades al Diari, l'agenda del sector, i informació sobre subvencions, ajudes, convocatòries, recursos i moltes més coses, subscriu-te a la Newsletter Premium

Redacció/Fonts
diari de la Discapacitat / El digital de la diversitat funcional a Catalunya

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

- Publicitat-spot_img

ÚLTIMES NOTÍCIES