S’estrena la tercera edició del telenotícies Volunta News Prodis amb l’actualitat de l’entitat

En aquesta ocasió presentada per una usuària del Servei Ocupacional d’Inserció

volunta news prodis capacitats usuaris entitat
La Lorena Rangel ha estat la presentadora de la tercera edició // Foto: Prodis

Avui s’ha estrenat la tercera edició del telenotícies Volunta News Prodis, una iniciativa audiovisual que va començar el passat mes de novembre a Prodis, per informar de les activitats de l’entitat i donar protagonisme als usuaris i voluntaris que les fan possibles amb el format d’un telenotícies de televisió.

La iniciativa ha tingut molt bona acollida per part dels usuaris de la fundació, que comencen a familiaritzar-se amb els presentadors i els voluntaris que hi participen.  En la primera edició el presentador era un usuari del Centre de Teràpia Ocupacional; en la segona edició, la presentadora era del Centre de Paràlisi Cerebral i aquesta última edició, la presentadora és una usuària del Servei Ocupacional d’Inserció.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Aquest projecte es duu a terme amb dos objectius principals. Per una banda, fer protagonistes als usuaris de l’entitat de la transmissió de la informació i visibilitzar les seves capacitats; per l’altra, informar de les activitats on Prodis necessita més suport de voluntariat i animar a la gent a que se sumi a l’activitat.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*