MIFAS celebra avui una Jornada de Portes Obertes del seu nou servei de Salut i Esport

De 9 a 14h al Centre d’Atenció Integral

mifas nou servei salut i esport
El centre disposa d’una bàscula adaptada per a persones amb mobilitat reduïda // Foto: Grup MIfas

Avui, de 9h a 14h, MIFAS ha organitzat una Jornada de Portes Obertes del nou servei de Salut i Esport adreçada a persones amb discapacitat que l’entitat ha posat en marxa aquest mes de gener.

Es tracta del servei com a objectiu que aquestes puguin practicar exercici físic amb l’atenció personalitzada d’una entrenadora personal, Graduada en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport.

BANER_300X250

El centre, ubicat en el Centre d’Atenció Integral, compta amb unes modernes instal·lacions preparades i adaptades per oferir un servei de qualitat a l’atenció a la discapacitat on s’ofereix atenció personalitzada per a la pràctica d’exercici físic, amb l’objectiu de millorar la salut física de les persones.

Amb el projecte “Activa’t”, el centre aposta per la innovació en el servei del benestar i l’atenció personalitzada. L’atenció es centra en les necessitats i objectius finals de cada persona i es dissenyen activitats totalment individualitzades.

El centre està obert de dilluns a divendres en horari de 9h a 15h. Per poder fer ús del servei, s’haurà d’abonar una quota mensual que dependrà del número de sessions. Durant els mesos de gener, febrer i març es farà un descompte del 50% de l’import de les sessions i les persones titulars del Carnet Amic de MIFAS tindran descomptes especial per a tot l’any.

El nou centre, ubicat al barri de Sant Narcís de Girona, a banda de l’espai per a la pràctica d’exercici físic, compta amb una sala on s’organitzen jornades i xerrades sobre temes que poden interessar al col·lectiu de persones amb discapacitat, així com grups d’autoajuda.

En el mateix centre també hi ha l’espai SIRIUS Girona, un centre obert a tothom on, a través de la figura de la Terapeuta Ocupacional, es realitza assessorament sobre productes de suport que ajuden a millorar l’autonomia de la persona i l’accessibilitat a l’entorn.

Per últim, el centre disposa d’una bàscula adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i/o usuàries de cadira de rodes que vulguin conèixer el seu pes. Aquesta bàscula és una de les tres que hi ha a tota la demarcació de Girona i que ofereix el servei de control de pes de forma totalment gratuïta.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*