FLUOR serà un dels principals patrocinadors de la 10a caminada solidària de La Muntanyeta

Coincidint amb el desè aniversari de la seva implantació a Tarragona

fluor principals patrocinadors caminada solidària la muntanyeta
El conveni de col·laboració s’ha signat avui mateix // Foto. APPC Tarragona

L’organització de la 10a edició de la caminada solidària segueix sumant patrocinadors. En aquesta ocasió la iniciativa comptarà també amb el patrocini de FLUOR, segons els conveni de col·laboració que s’ha signat avui entre l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC) La Muntanyeta i l’emrpesa.

FREEFORMSTYLE-600X300

FLUOR aportarà 2.600 € convertint-se en un dels principals patrocinadors de la caminada d’enguany, que d’aquesta manera manifesta el seu compromís solidari amb el sector social de Tarragona, precisament quan compleix el seu desè aniversari de la seva implantació a la ciutat.

banner_300x200_entrenuvols

Pel que respecta a l’organització de la caminada, ja s’ha concretat el recorregut de la marxa, que arrencarà des del Balcó del Mediterrani de Tarragona i, després d’un recorregut per la costa tarragonina, es dirigirà a les instal·lacions de l’entitat, a Sant Pere i Sant Pau, on hi

ha prevista una jornada de portes obertes. Allí també se servirà l’esmorzar. El recorregut finalitzarà de nou a la Rambla Nova. Tot el circuit està adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, de manera que és una activitat oberta a tothom.

L’objectiu d’aquesta caminada, organitzada pels voluntaris del Grup Excursionista Amics de La Muntanyeta, és donar a conèixer i sensibilitzar la ciutadania sobre la paràlisi cerebral i la tasca que es realitza al centre La Muntanyeta. Enguany, la caminada tindrà lloc diumenge 18 de novembre.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*