Sergi Busquets inaugura un Cruyff Court per nens i joves en risc d’exclusió a Badia del Vallès

En un projecte de Fundació Cruyff, l'Obra Social "la Caixa" i la Fundació FC Barcelona

sergi busquets fundació cruyff
Sergi Busquets a la inauguració del Cruyff Court a Badia del Vallès // Foto: Imatge cedida per Obra Social “la Caixa

El centrecampista del FC Barcelona Sergi Busquets; Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària “la Caixa”; Susila Cruyff, en representació de la Fundació Cruyff; Jordi Cardoner, vicepresident primer del FC Barcelona, i Eva Menor, alcaldessa de Badia del Vallès, van inaugurar el passat divendres el Cruyff Court Sergi Busquets, en la localitat natal del jugador blaugrana, per promoure l’esport entre nens i joves en risc d’exclusió social de la localitat.

Aquesta és una iniciativa conjunta per a la construcció, manteniment i dinamització d’un total de 15 Cruyff Courts en tota Catalunya. Los Cruyff Courts són petits camps de futbol d’ús lliure que tenen l’objectiu de fomentar en les zones és desfavorides l’esport i transmetre valors com la responsabilitat, la integració, el joc en equip i la superació personal, així com prevenir el sedentarisme i l’obesitat infantil.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

La iniciativa també contempla potenciar dos projectes específics en aquests camps de futbol: els Cruyff Courts 6vs6, campionats de nois i noies de 10 a 12 anys en els que participen tots els Cruyff Courts, i el Community Program, amb l’objectiu que joves de diferents barris aprenguin a organitzar el seu propi torneig.

La creació del Cruyff Court Sergio Busquets a Badia del Vallès és només l’inici d’aquest ambiciós projecte entre les tres entitats. El proper camp de futbol que es posarà en funcionament estarà a la Pobla de Segur, localitat natal d’una altra de les llegendes del FC Barcelona, Carles Puyol.

BANER_300X250

La col·laboració per el desplegament del projecte Cruyff Court a Catalunya se suma a l’aliança entre la Fundació Cruyff, l’Obra Social “la Caixa” i la Fundació FC Barcelona per impulsar el projecte Pati 14 de la Fundació Cruyff, que contempla la renovació de 10 zones de esbarjo de col·legis ubicats en distintes localitats catalanes.

 

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*