SEPLA-Ayuda manté el seu suport al projecte Colònies ASEM per a infants amb malalties neuromusculars

Se celebren del 7 a 14 de juliol a “La Cinglera” a Vilanova de Sau

ayuda sepla projecte colonies asem malalties neuromusculars
Moment de la renovació del compromís amb el projecte de Ayuda-SEPLA // Foto: Federació ASEM

L’edició 2019 de les Colònies ASEM, que se celebraran la setmana del 7 al 14 de juliol a les instal·lacions adaptades de “La Cinglera” a Vilanova de Sau (Barcelona), comptaran un any més amb el suport de SEPLA-Ayuda, la fundació solidària del Sindicat Espanyol de Pilots de Línies Aèries SEPLA.

En l’acte on es va renovar aquest compromís, el president de SEPLA-Ayuda, Vicente Alonso, va assegurar que “estem sempre pendents de les necessitats dels infants i joves amb discapacitats i malalties. El nostre compromís estarà sempre en donar suport als seus requeriments i els dels seus familiars”.

BANER_300X250

Per la seva part, Cristina Fuster, presidenta de la Federació ASEM va agrair a SEPLA-Ayuda “el suport prestat a aquest projecte tan important pels nens i nenes que conviuen amb malalties neuromusculars, així com el compromís consolidat de la fundació i la federació per millorar la qualitat de vida de les persones que conviuen amb aquestes patologies”.

SEPLA- Ayuda col·labora amb el projecte proporcionant persones de suport que actuen de monitors-cuidadors que puguin substituir als pares procurant un merescut descans.

El projecte Colònies ASEM, es una iniciativa de la Federació Espanyola de Malalties Neuromusculars (Federació ASEM), que desenvolupa anualment una setmana de campaments d’estiu adaptats a les necessitats especials de nens i nenes amb malalties neuromusculars.

Així, infants i joves arribats de tota Espanya podran gaudir durant aquests dies d’un ampli programa d’activitats lúdiques, esportives i educatives, aprofitant els recursos que ofereix la casa de colònies: piscina amb grua, sala de tallers, espais exteriors per jocs, zones d’acampada, etc.

banner_dental

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*