SEPLA-Ayuda manté el seu suport al projecte Colònies ASEM per a infants amb malalties neuromusculars

Se celebren del 7 a 14 de juliol a “La Cinglera” a Vilanova de Sau

ayuda sepla projecte colonies asem malalties neuromusculars
Moment de la renovació del compromís amb el projecte de Ayuda-SEPLA // Foto: Federació ASEM

L’edició 2019 de les Colònies ASEM, que se celebraran la setmana del 7 al 14 de juliol a les instal·lacions adaptades de “La Cinglera” a Vilanova de Sau (Barcelona), comptaran un any més amb el suport de SEPLA-Ayuda, la fundació solidària del Sindicat Espanyol de Pilots de Línies Aèries SEPLA.

En l’acte on es va renovar aquest compromís, el president de SEPLA-Ayuda, Vicente Alonso, va assegurar que “estem sempre pendents de les necessitats dels infants i joves amb discapacitats i malalties. El nostre compromís estarà sempre en donar suport als seus requeriments i els dels seus familiars”.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Per la seva part, Cristina Fuster, presidenta de la Federació ASEM va agrair a SEPLA-Ayuda “el suport prestat a aquest projecte tan important pels nens i nenes que conviuen amb malalties neuromusculars, així com el compromís consolidat de la fundació i la federació per millorar la qualitat de vida de les persones que conviuen amb aquestes patologies”.

SEPLA- Ayuda col·labora amb el projecte proporcionant persones de suport que actuen de monitors-cuidadors que puguin substituir als pares procurant un merescut descans.

BANER_300X250

El projecte Colònies ASEM, es una iniciativa de la Federació Espanyola de Malalties Neuromusculars (Federació ASEM), que desenvolupa anualment una setmana de campaments d’estiu adaptats a les necessitats especials de nens i nenes amb malalties neuromusculars.

Així, infants i joves arribats de tota Espanya podran gaudir durant aquests dies d’un ampli programa d’activitats lúdiques, esportives i educatives, aprofitant els recursos que ofereix la casa de colònies: piscina amb grua, sala de tallers, espais exteriors per jocs, zones d’acampada, etc.

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*