L’Orquestra Julià Carbonell impulsarà el seu projecte social per col·lectius amb diversitat funcional i Alzheimer

Reunió del Patronat de la Fundació Julià Carbonell a la Diputació de Lleida

reunió patronat fundació julia carbonell projecte social diversitat funcional alzheimer
Reunió del Patronat de la Fundació Julià Carbonell a Lleida // Foto: Diputació de Lleida

L’Orquestra Julià Carbonell (OJC) posarà especial èmfasi durant el 2019 en el projecte social dirigit especialment als col·lectius amb diversitat funcional i als afectats per l’Alzheimer. Aquesta ha estat una de les decisions preses en la reunió del Patronat de la Fundació Julià Carbonell que va tenir lloc aquest dilluns 25 de febrer a la sala polivalent de la Diputació de Lleida.

Aquest serà el projecte estrella, conjuntament amb el de l’ampliació de l’espai educatiu, creant l’Orquestra Infantil Julià Carbonell –que va debutar amb èxit el passat cap de setmana al Paranimf de la Universitat de Cervera – en el qual hi ha nenes i nens de quinze poblacions diferents de les comarques de Lleida.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

L’Orquestra Julià Carbonell fa una gran tasca social, donant l’oportunitat a molts municipis mitjans i petits del territori tinguin l’oportunitat de poder acollir un concert de música simfònica i a càrrec de músics professionals.

A la reunió van assistir la presidenta de la Diputació de Lleida, Rosa Maria Perelló, la participació dels vicepresidents segon i cinquè de la Diputació, Gerard Sabarich i Enric Mir, respectivament; el director de l’Orquestra Julià Carbonell (OJC), Alfons Reverté, i la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Lleida, Montse Parra, així com altres representants d’institucions i entitats que formen part del patronat.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*