Seleccionats a Catalunya els guanyadors a la fase autonòmica del 32è Concurs Escolar de l’ONCE

Tres escoles passaran a disputar la fase estatal

descubrir-tu-talento-lo-cambia-todo
Cartell Concurs escolar // Foto: Imatge cedida per ONCE

Dels 217 col·legis que han participat a Catalunya a la fase autonòmica de la 32a edició del Concurs Escolar de l’ONCE i la seva Fundació, tres han estat els guanyadors que ara passaran a la fase estatal. Concretament han estat El Col·legi Sant Vicenç de Sant Vicenç dels Horts, l’Escola Mossèn Albert Vives de La Seu d’Urgell i l’Institut Enric Borràs de Badalona. En total han participat 18.990 escolars que han presentat 772 treballs coordinats per 348 professors.

Sota el lema ‘Descobrir el teu talent ho canvia tot’, aquest programa de sensibilització educativa pretén fomentar valors com la solidaritat i la importància de la igualtat d’oportunitats entre persones amb i sense discapacitat per aconseguir una societat més justa i inclusiva.

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Cada aula ha pujat a la web del concurs una composició fotogràfica realitzada pels escolars amb el que han après sobre el talent i les diverses capacitats. Ha estat acompanyada d’una breu descripció del que volen transmetre amb la seva composició i una frase que resumeix la multiplicitat de talents. Per a la realització de la composició els alumnes han pogut seleccionar retalls de revistes i diaris, utilitzar imatges d’internet, fer fotos ells mateixos o realitzar una barreja de les opcions anteriors.

Els treballs seleccionats pel jurat autonòmic com a campions de Catalunya per a cadascuna de les categories han estat:

BANER_300X250

CATEGORIA A: 3r i 4t de Primària

Nom del grup: 3r B (3º primaria)

Dades del col·legi: Col·legi Sant Vicenç (Sant Vicenç dels Horts)

Professora:Mònica Biel

CATEGORIA B: 5è i 6è de Primària

Nom del grup: A (5º primaria)

Dades del col·legi: Escola Mossèn Albert Vives (La Seu d’Urgell – LLEIDA)

Professora: Mireia Alba

CATEGORIA C: ESO i FP Bàsica

Nom del grup: 1A (1º ESO)

Dades del col·legi: Institut Enric Borràs (Badalona)

Professora: Carmen Olivares

El jurat de Catalunya ha estat format per: Rebeca García, cap del Departament de Coordinació i RRHH i Generals de l’ONCE a Catalunya; Meritxell Caralt, secretària tècnica del COCARMI; Raquel Pérez, dissenyadora gràfica de R&P Asociados; Imma Adell, Tècnica del Servei d‘Atenció a la Diversitat i la Inclusió de la Direcció General d’Educació Infantil i Primària de la Generalitat i David Bernardo, vicepresident del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya.

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*