Segona edició del programa d’inserció laboral d’ASPID per a persones receptores de la RGC

Amb una oferta de 123 places a les comarques de Segrià, La Noguera i L'Urgell

0
362
aspid programa inserció laboral rgc
Les subvencions són per accions de formació i orientació laboral // Foto: Aspid Lleida
Enguany l’oferta s’ha ampliat un 33% respecte a l’any anterior // Foto: ASPID

ASPID ha posat en marxa aquest agost una nova edició del programa destinat a facilitar l’accés al món laboral de persones que són receptores de la Renda Garantida de Ciutadania

En l’edició anterior, el programa va portar-se a terme a les comarques del Segrià, la Noguera i l’Urgell, amb un total de 90 inscrits, i enguany s’amplia a la comarca del Pla d’Urgell amb una oferta global de 120 places (és a dir, un 33% més). A hores d’ara la inscripció resta oberta ja que encara no s’han exhaurit les places.

El programa, que pertany al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies es desenvolupa des del més d’agost fins a l’abril 2021, i inclou aspectes com l’orientació laboral dels inscrits, la gestió de possibles ofertes i la realització de pràctiques en empreses.

Les sessions se centren en la identificació dels talents de les persones que hi participen, el coneixement de les eines i canals de recerca de feina, l’exploració de les oportunitats laborals de l’entorn i la millora dels coneixements en noves tecnologies informàtiques.

El període d’inscripció estarà obert fins el mes d’octubre (inclòs). L’únic requisit per poder participar-hi és ser perceptor de la Renda Garantida de Ciutadania.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí