Sant Tomàs se suma a l’aturada general convocada pel dimarts 3 d’octubre

L’entitat condemna la violència que ahir va patir la ciutadania de Catalunya

aturada general Sant Tomàs
La gent de Sant Tomàs s’ha sumat a l’aturada general del 3 d’octubre // Foto: Sant Tomàs

Aquest migdia els professionals de Sant Tomàs s’han concentrat davant els dels diferents serveis per rebutjar i condemnar rotundament la violència que ahir va patir la ciutadania de Catalunya que volia exercir el seu dret a vot per part de les forces policials i s’han solidaritzat amb les víctimes. També han volgut denunciar el tancament de 400 col·legis electorals que va impedir a més de 700.000 persones censades exercir el seu dret a vot.

A més, Sant Tomàs ha decidit sumar-se a l’aturada general que ha convocat per demà dimarts 3 d’octubre la Taula per la Democràcia per reivindicar la dignitat del poble de Catalunya i denunciar la repressió de l’Estat espanyol contra la ciutadania. La decisió l’han pres conjuntament la junta, el patronat, la direcció i els treballadors de Sant Tomàs (per acord amb els seus representants).

Banner Col·lectiu Ronda 300x600

Amb aquesta aturada tancaran tots els serveis de Sant Tomàs excepte les llars i el Centre Riudeperes (incloent la cuina que li presta servei), on s’hi mantindran serveis mínims per garantir una atenció correcta a les persones. Així doncs, romandran tancats (llevat que hi hagués la necessitat de serveis mínims) els centres de l’entitat següents: el CDIAP Tris Tras, l’escola l’Estel, els centres ocupacionals de Calldetenes i Manlleu, el Centre Especial de Treball Tac Osona, el servei de formació i inserció laboral Eina, el servei d’atenció domiciliària i de Respir, el Club CAR i els serveis generals.

BANER_300X250

Sigues el primer a opinar

Deixa un comentari

La vostra adreça de correu no serà publicada


*